??Ümraniye´yi yen Altay hezimetini unuttur´´

BB Erzurumspor, Ümraniyespor maçının hazırlıklarına başladı. Taraftarlar futbolculara seslenerek, ??Ümraniye´yi yen Altay hezimetini unuttur´ çağrısı yaptı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 ??Ümraniye´yi yen Altay hezimetini unuttur´´

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

 

BB Erzurumspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarına başladı. Mavi beyazlı takımda bazı futbolcular ve hoca için tek hedefin Ümraniye´yi yenip Altay hezimetini unutturmak olduğu iddia ediliyor. TFF 1. Ligin 17. Haftasında Cumartesi günü saat 14.00´da Ümraniyespor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

 

ALTAY MAĞLUBİYETİ BAŞKANLARI DA ÇILDIRTTI

 

Pazar günü evinde oynadığı Altay maçında hezimete uğrayarak sahadan 1-3 mağlup ayrılan BB Erzurumspor´da,  moraller bozuk. Şampiyonluk yolunda büyük bir yara alan mavi beyazlı takımda, Altay yenilgisi başta onursal Başkan Mehmet Sekmen ve kulüp başkanı Hüseyin Üneş olmak üzere yöneticileri çileden çıkardı. Alacakları son kurşuna kadar ödenen futbolcuların maddi problem dahi olmamasına rağmen sahada gösterdikleri performans, tepkilerin en büyük nedeni oldu.

 

?KOCA ŞEHRİ KÜÇÜMSEYEN BİR HAVA İÇERİSİNDELER´ İDDİASI..

 

Oynanan kötü futbolun hakem hatalarının önüne geçmiş olması da, hem teknik direktör Erkan Sözeri´ye hem de futbolculara duyulan öfkenin bir başka sebebi. Erkan hocayı göreve başladığı günden bu yana takımda bir oyun planı oluşturamamakla eleştiren taraftarlar, futbolcuların ise sanki Erzurum´da bedava oynuyorlarmış ve silah zoruyla tutuluyorlarmış gibi koca şehri küçümseyen bir hava içinde olduklarını iddia ediyorlar. Mavi beyazlı taraftarlar, kulüp başkanı Hüseyin Üneş´in gereken otoriteyi sağlayıp, gitmek isteyen futbolcuyu kapı önüne koyması gerektiğini, aksi halde bu tür isimlerin kulübe zarar verdiğini savunuyorlar.