YEDAM´la Hayata Devam!

Çevrenizde bağımlı olduğundan şüphelendiğiniz kişiler varsa, 444 79 75 YEDAM Danışma Hattı´nı arayarak neler yapmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 YEDAM´la Hayata Devam!

-ÖZEL-

 

Sinan AYDIN

 

Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM), Erzurum´da farkındalık oluşturmak için bir dizi duyuru çalışması yapıyor. Gerek resmi kurumların internet siteleri ve gerekse diğer kamu kurum ve kuruluşlar aracığı ile yapılan tanıtıcı duyuru ile, YEDAM´ın ne olduğu ne işleyişi anlatılıyor. Çevrenizde bağımlı olduğundan şüphelendiğiniz kişiler varsa, 444 79 75 YEDAM Danışma Hattı´nı arayarak neler yapmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.  Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM), Türkiye´nin birçok şehrinde ve K.K.T.C´de de hizmet vermektedir. YEDAM´da sunulan tüm hizmetler tamamen gizlilik ilkesi esas alınarak yürütülür. YEDAM´da sunulan tüm hizmetler ücretsizdir. YEDAM, hizmetlerini ayaktan sürdürmektedir. YEDAM´ın yataklı tedavi programı yoktur. Randevu sistemi ile çalışılmaktadır.

 

KİMLERE HİZMET VERİLİR?

 

? 12 yaş ve üzerindeki kişilere

? Tütün, alkol, madde ve internet bağımlılığı konusunda destek almak ya da tedavi olmak isteyenlere

? Kişiyi tedaviye yönlendirmek için gerekli yöntemleri öğrenmek isteyenlere hizmet verilir. Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) Erzurum

Adres : Selçuklu Mahallesi, Başak Sokak, No.24, Aziziye / Erzurum

Randevu numarası : 444 79 75

Erzurum sabit telefon numarası : 0442 327 60 33

E-posta : destek@yedam.org.tr