YEREL ESNAFTAN ?BİZE DESTEK´ ÇAĞRISI!

Erzurum esnafı, koonavirüs tedbirleri sonrası ayakta kalabilmek adına sosyal medyada yaptığı ?Taksidini Öde Esnafını Koru´ başlıklı paylaşım ile gündem oldu.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 YEREL ESNAFTAN ?BİZE DESTEK´ ÇAĞRISI!

-ÖZEL-                                    

Sinan AYDIN

Koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren Erzurum esnafı, sosyal medyada yaptığı ?Taksidini Öde Esnafını Koru´ başlıklı paylaşım ile gündem oldu. Sosyal medya, ?Yerel Erzurum Esnafları´ adı İle yapılan paylaşımı konuşuyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan ve onbinlerce kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Koronaviüs salgını, Türkiye´yi de etkiledi. Şuana kadar 131 kişinin hayatını kaybettiği Türkiye´de salgının yayılmasını önlemek için bir dizi tedbir alındı. Alınan tedbirler kapsamında kahvehane ve inyternet kafe gibi bazı işyerleri geçici süreliğine kapatıldı, lokanlatar paket servis hizmeti vermeye başladı. Virüs tedbirleri esnafı ekonomik anlamda zo durumda bıraktı. Erzurumlu esnaflarda bu zpor durumda ayakta kalmak adına,?Taksidini Öde Esnafını Koru´ başlığı ile bir çağrıda bulundu. Sosyal medya, ?Yerel Erzurum Esnafları´ adı İle yapılan paylaşım, destek görüyor.

İşte sosyal medyayı hareketlendiren o açıklama:

?Değerli müşterilerimiz;

10 Mart 2020 tarihinden itibaren ülkemizin gündemine oturan Corona Covid -19 virüs salgını nedeniyle ülke bazında alınan kısmi tedbirler içerisine sektörel anlamda giremediğimiz için kendi tedbirlerimizi almış olduğumuzu belirtmek isteriz.

Bu doğrultuda tüm mağazalarımızda hijyenik bir ortam sağlamaya azami şekilde dikkat ediyoruz.

Aynı zamanda çalışma arkadaşlarımızın mesai saatlerini kısmi olarak azaltmış bulunuyoruz.

Hem devletimize ek bir yük getirmemek adına hem de çalışanlarımızı işsizlik kaygısıyla baş başa bırakmamak adına ayakta kalmak ve istihdamı sürdürmek zorunda olduğumuz bilincindeyiz.

Yerel Erzurum esnafları olarak hiçbir şekilde ücretsiz izin ve işçi çıkarma yollarına başvurmadan, ayakta kalma mücadelemize devam edeceğiz.

Devamlılığımızı, sizlerin ödemeleriyle sağlayacağımızı bilmenizi istiyoruz.

Yerel Erzurum esnafları olarak iş yerlerimizi açık tutma amacımız; para kazanma ve kar etme dürtüsü değil, işletmelerimizi ayakta tutabilme ve çalışma arkadaşlarımızla olan birlikteliğimize devam etme gayretidir.

Bu sürecin kısa sürede sona ermesini umuyor, herkese sağlıklı günler diliyoruz.

TAKSİDİNİ ÖDE, ESNAFINI KORU

Yerel Erzurum Esnafları?