10 kişinin alınacağı işe 1 haftada 100 kişi müracaat etti

Erzurum´da açılacak olan İPEKYOLU Çağrı Merkezi´nde istihdam edilmek üzere 10 kişi alınacağı duyuruldu, 1 haftada 100 kişi müracaat etti. Sayı her geçen gün katlanarak artıyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
10 kişinin alınacağı işe 1 haftada 100 kişi müracaat etti

Sinan AYDIN

İPEKYOLU Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu tarafından Erzurum´da açılacak olan ve ilk etapta 10 kişinin istihdam edildiği işe, 1 haftada 100 kişi müracaat etti. İPEKYOLU Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu Başkanı Mehmet Nuri Alim, geniş kapsamlı bir duyuru yapmamalarına rağmen 1 haftada 100 kişinin müracaat ettiğini, ilginin fazla olduğunu, amaçlarının yeni projelerle istihdam edilecek kişi sayısını artırmak olduğunu söyledi.

İPEKYOLU ÇAĞRI MERKEZİ YAKINDA AÇILACAK

Merkezi Erzurum´da bulunan İPEKYOLU Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu, Erzurum ekonomisi ve istihdama katkıda bulunmak için İPEKYOLU Çağrı Merkezi açma kararı aldı. Federasyon Başkanı Mehmet Nuri Alim, sadece sosyal medyadan kısa bir paylaşım yaparak çağrı merkezinde çalıştırılmak üzere müşteri temsilcileri alınacağını duyurdu. Başkan Alim, müşteri temsilcisinden beklenen görevleri ise, ?Müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere, belirlenen çağrı ve konuşma standartları doğrultusunda hizmet vererek müşteri memnuniyetini sağlamak, müşterilerimizin sorunlarını doğru analiz ederek gerektiğinde ilgili bölümlere yönlendirmek, ürün ve hizmetlerle ilgili bilgi seviyesini sürekli güncel tutmak; gerektiğinde müşterilerimize telefonda ürün & hizmet tanıtım ve satışı yapmak, güncel bilgi ve gelişmeleri, duyuruları takip etmek, eğitimlere aktif katılım sağlamak, abone bilgi güvenliği süreçlerine uygun hareket etmek, şirket politikalarına uyum sağlamak´ olarak açıkladı.

10 KİŞİNİN ALINACAĞI İŞE 1 HAFTADA 100 MÜRACAAT

10 kişinin alınacağı işe, 1 haftada 100 kişi müracaat etti. Sayı her geçen gün artıyor. Gazeteniz GÜNEBAKIŞ´a özel açıklamalarda bulunan İPEKYOLU Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu Başkanı ve VETİS Genel İlaçlama Gelen Koordinatörü Mehmet Nuri Alim, ?? İlk etapta 10 kişi müşteri temsilcisi olarak istihdam edeceğiz. 3-4 farklı projemiz var. Onları da ileriki dönemde hayata geçirdiğimizde bu sayı artacak. İş alımı ile ilgili fazla bir duyuru yapmamıza rağmen 1 haftada 100 kişi müracaat etti. Müracaatlar yoğun bir şekilde devam ediyor´´ diye konuştu. 

??YETENEKLİ İSE ORTAOKUL MEZUNU DA OLABİLİR´´

Yapılacak işle ilgili de bilgi veren Başkan Alim, şunları söyledi: ?? Satış üzerine bir iş. Vodafone, TTnet, Digiturk aboneliği, talep ve ihtiyaçların karşılanması, yapılacak anket çalışmalarına katılmak gibi işler. Çağrı merkezi 10 kişilik bir proje.  İş başvruusu şartları arasında en az Lise mezunu şartı arıyoruz ancak önceliğimiz gelen kişilerin yeteneği. Ortaokul mezunu olup iş başvurusu yapan da var, il okul mezunu olanda. Bu kişi eğer yetenekli ise ortaokul mezunu nu da istihdam edeceğiz. Önemli olan yetenek sahibi olması. ´´

İşe Alımda İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Şunlarİ;

En az lise mezunu

Tercihen Çağrı Merkezleri süreçlerinde deneyim sahibi

Teknoloji ve mobil dünyayla ilgili gelişmleri yakından takip eden

Temel performans hedeflerini gerçekleştirmek üzere hedef odaklı çalışmak

Erzurum´ da ikamet eden ya da edebilecek

Diksiyonu düzgün

İkna yeteneğine güvenen

Takım çalışmasına uyumlu

Part time / Full Time Çağrı merkezi Müşteri Temsilcileri alınacaktır.
İlgilenenlerin resimli cv leri müraacat etmeleri gerekmektedir

Adres : 
Vani efendi mah. Palen Doğalgaz karşısı vani efendi iş merkezi kat 4 no 35 Yakutiye / Erzurum 

E Mail : mehmet_betis@hotmail.com