?100´ümüz Özümüz Bir´

Erzurum Büyükşehir Belediyesi´nin ev sahipliğinde Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Erzurum Şubesi, EkoAvrasya Derneği ve Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği´nce düzenlenen ?´100´ümüz özümüz bir´´ adlı program dün kortej yürüyüşü ile başladı. Narman

Tarih: 01.01.0001 00:00
?100´ümüz Özümüz Bir´

Nesrin Çetinkaya

Erzurum Büyükşehir Belediyesi´nin ev sahipliğinde Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Erzurum Şubesi, EkoAvrasya Derneği ve Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği´nce düzenlenen ?´100´ümüz özümüz bir´´ adlı program dün kortej yürüyüşü ile başladı. Narmanlı Camii´nden İbrahim Erkal Sanat Merkezine kadar süren kortej yürüyüşüne Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Azerbaycan Milli Meclisi Milletvekili Ganire Paşayeva, Büyükşehir Belediye  Başkanı Mehmet Sekmen ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yürüyüşün sonlandığı İbrahim Erkal Sanat Merkezi´nde Milli duyguların zirveye çıktığı ?´100´ümüz özümüz bir´´ programı gerçekleştirildi.

Yoğun katılımın olduğu programda; AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, TDED Erzurum Şube Başkanı Murat Ertaş, Eko Avrasya Derneği Başkanı Hikmet Eren, günün anlam ve önemine dikkat çeken konuşmalarda bulundular.