15 Temmuz Kur'an Kursu Hafızları belgelerini aldı

Veli, öğrenci ve hocaların katılımı ile düzenlenen belge teslim ve takdim programında, hafızların mutluluğu ile velilerinin haklı gururu görülmeye değerdi.

Tarih: 09.09.2022 10:48
15 Temmuz Kur

Sinan AYDIN

Erzurum'un merkez Yakutiye ilçesinde bulunan 15 Temmuz Kur'an Kursunda hafızlıklarını ikmal eden hafızlar belgelerine kavuştu. İlçe Müftülüğü ve 15 Temmuz Kur'an Kursu hocaları ve idarecilerinin katılımı ile hafızlık belgesi takdim töreni düzenlendi. Veli, öğrenci ve hocaların katılımı ile düzenlenen belge teslim ve takdim programında, hafızların mutluluğu ile velilerinin haklı gururu görülmeye değerdi. Konu ike ilgili Yakutiye Müftülüğü görevlileri tarafından yapılan açıklamada, şöyle denildi:

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR

" 15 Temmuz Kur'an Kursumuzda hafızlıklarını ikmal eden hafızlarımız belgelerine kavuştu. Veli, öğrenci ve hocaların katılımı ile düzenlenen belge teslim ve takdim programında hafızlarımızın mutluluğu, velilerimizin haklı gururu görülmeye değerdi.  Emek veren hocalarımızın en mutlu anı, hafızlar kervanına böyle nice hafızlar katmaktı... Veli, öğrenci, öğretici ve yönetici emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Rabbimiz maddi manevi desteği olan bütün hayırseverlerimizden razı olsun. Tatlı bir yorgunluk. Sonu mutlu son Bu iş aşk işi, gönül işi..."