2023 YILINDA 23 BİN TAPU İŞLEMİ YAPILDI

Erzurum Palandöken Tapu İlçe Müdürlüğünde 2023 yılında 23 bin tapu işlemi gerçekleştirdi.

Tarih: 21.01.2024 12:50
2023 YILINDA 23 BİN TAPU İŞLEMİ YAPILDI

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan Kumru 

Palandöken İlçe Tapu Müdürlüğünde 2022 yılında 20 bin tapu işlemi gerçekleşirken 2023 yılında 23 bin tapu işlemi gerçekleştirildiği öğrenildi. 

 Tapu ile ilgili çalışmalarda Palandöken Tapu Müdürlüğünde tapu ve kadastro hizmetlerine son yıllarda gerçekten yeni bir vizyon kazandırıldığını ifade eden Palandöken İlçe Tapu Müdürlüğü yetkilileri, teknolojik,  insan kaynakları bakımından güçlendirilen kurum, aynı kalitede hizmet vermeyi hedeflediklerini söylediler.

Yetkililer,” Erzurum Palandöken Tapu İlçe Müdürlüğünde 2023 yılında 23 bin tapu işlemi yapıldı.   2022 yılında 20 bin tapu işlemi yapıldı. Vatandaşların tapu hizmetlerinden yararlanması kolaylaştırılmıştır. Tapu ve Kadastroda bu başarılı performansta, en önemli pay ise, hiç şüphesiz kurum çalışanlarımızındır. Tapu Müdürlüğü olarak en önemli görevimiz, vatandaş memnuniyetidir. Bu nedenle hizmetin kaliteli kılınması en büyük hedefimizdir. Tapu Müdürlüğü olarak vatandaş odaklı hizmet sunabilmek için özveriyle çalıştık. Erzurum’da tapu ve kadastro hizmetlerine son yıllarda gerçekten yeni bir vizyon kazandırıldı. Gerek teknolojik, gerek insan kaynakları bakımından güçlendirilen kurumumuz, aynı kalitede ilçelerde de hizmet vermeyi hedefliyor. Bu çerçevede ilçelerimizdeki tapu müdürlüklerimizin eksikliklerini gideriyor, gerekli fiziki düzenlemeleri yapıyoruz.”