2023’te ağız ve diş sağlığı bilinci gelişti mi?

Erzurum Ağzı ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Erol Tuşik, Erzurumlu vatandaşlarda ki ağız ve diş sağlığı bilincini değerlendirdi.

Tarih: 13.12.2023 14:09
2023’te ağız ve diş sağlığı bilinci gelişti mi?

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ 

Erzurum toplumunda ki ağız ve diş sağlığı bilincinin geçmiş yıllara göre çok arttığını ifade eden Erzurum Ağzı ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Erol Tuşik, gün geçtikçe bu bilincin artmaya devam ettiğini söyledi. 

“Toplumumuz, ağız ve diş sağlığı bakımı ve tedavisi bakımından gün geçtikçe bilinçlenmeye devam ediyor. Bu bilinçlenme de tedavi sayılarımızı ve ihtiyaçlarımızı artırmakla birlikte bizde günübirlik tedaviler yaparak vatandaşımızın işlemleriniz çözmeye devam ediyoruz. Toplumumuz, gelecek nesilleri kurtarmak adına, çocuklarına da daha çok dikkat etmeye başladı. Onların tedavilerini, takiplerini bir şekilde yapmaya ve takip ettirmeye çalışıyorlar ve bu konu da bilinçli bir şekilde ilerliyorlar” 

“Gelecek nesillerde meyvesini verecek”

“Biz zaten toplumumuzda bunu oluşturmak istiyorduk” ifadeleriyle açıklamalarına devam eden Tuşik, “İstediğimiz şey günümüz şartlarında olgunlaşmaya başladı ve gelecek nesillerde de meyvesini vermeye devam edecek” şeklinde konuştu.

Son olarak, Erzurum toplumunun geçmiş yıllarda sadece diş çekimine yöneldiğini söyleyen Başhekim Erol Tuşik, “Şuan en bir dişi bile nasıl kurtarabilirim düşüncesiyle hareket ediyor. Biz de bu doğrultu da hizmetlerimizi artırmaya yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bu da bizler için mutluluk verici bir tablo İnşallah ilerleyen günlerde daha güzel bir toplumla daha güzel bir ağız ve diş sağlığıyla karşılaşacağız” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.