“21 Başkan adayı ile yola çıkıyoruz”

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine katılacak aday sayısını duyurdu.

Tarih: 22.11.2023 16:56
“21 Başkan adayı ile yola çıkıyoruz”

www.erzurumgunebaki.com / Muhammet YILMAZ      

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis üyesi seçimlerinde Erzurum’dan 20 ilçe ve bir Büyükşehir olmak üzere toplam 21 Belediye Başkan adayıyla ve Yeniden Refah Partisi ve logosuyla seçimlere katılacağız” şeklinde konuşan Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan, “Her ilçeden aday gösterme noktasında çalışmalarımız sürüyor” dedi.

“Halkımız sandıkta ne isterse o olacak”

Bozan açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi: 

“Şunu ifade etmek gerekir ki en güçlü olduğumuz ilçe hangisi sorusunun cevabı çok zor. Bu konuda herhangi bir tahmin yürütmek zordur. Ancak çalışmalarımız her ilçemiz için aynı oranda sahadayız, halkımızın içerisindeyiz. Esnafla, sivil toplum örgütleriyle, resmi kurumlarla, okullarımızla, bütün üniversitelerimizle ve diğer taşra 17 tane ilçemizle seçim çalışma hazırlığı içerisindeyiz. Sandık müşahitlerimizi, mahalle temsilcilerimizi eksiksiz bir şekilde tamamlayacağız ve ona göre seçimlere katılacağız. Bütün amacımız, gayretimiz; ilçelerde birinci parti olarak seçimlerden çıkmak. Ancak halkımız sandıkta ne isterse o olacak. Bunun dışında herhangi bir şey olmayacak.”

İTTİFAK OLACAK MI?

“İttifak noktasında genel başkanımız açıklamalarda bulundu, şunu ifade etti; Ankara, İstanbul gibi şehirlerde eğer Cumhur İttifakı’ndan teklif yapılırsa ittifak yapabiliriz. Ancak diğer illerimizde biz kendi partimiz ve adaylarımızla seçime katılacağımızı genel başkanımız ifade etti.”

“İYİ OLAN KAZANSIN”

Sözlerine, “Seçimlerin öncelikler ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diyerek devam eden Başkan Bozan, “İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olanıdır düşüncesiyle iyi olan kazansın diyoruz. Yani projesi olan, halkın dert ve sıkıntılarını bile ve sahada bu sıkıntıları çözebilecek adaylarla yürüyeceğimizi ifade etmek istiyorum. Seçimin Erzurum halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadeleriyle açıklamalarını sonlandırdı.