24 GByte belleğe sahip telefon tanıtıldı

24 GB’lık RAM kapasitesi ve 150 W hızlı şarj özelliğiyle dikkat çeken OnePlus Ace 2 Pro, dün düzenlenen etkinlikle resmen tanıtıldı.

Tarih: 18.08.2023 13:09
24 GByte belleğe sahip telefon tanıtıldı

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden OnePlus akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Amiral gemisi akıllı telefonlarının en son üyesi olan OnePlus 11’i ocak ayında kullanıcılarla buluşturan şirket, bir yandan OnePlus 12’nin çıkışına hazırlanırken, bir yandan da yan serilerini ihmal etmiyor. Bu yan serilerden biri olan Ace serisine bu hafta yeni bir model daha eklendi. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündemi meşgul eden OnePlus Ace 2 Pro, dün düzenlenen etkinlikle resmi olarak tanıtıldı.

OnePlus’ın yeni akıllı telefonu oldukça etkileyici teknik özelliklere sahip. Telefonun en üst modelinde 24 GB RAM bulunuyor. Öte yandan telefon 150 W hızlı şarj özelliğiyle de dikkat çekiyor. OnePlus Ace 2 Pro, yonga seti olarak ise Snapdragon 8 Gen 2’yi kullanıyor. Telefonun piyasadaki en iyilerden biri olan bir diğer özelliği de 10.000 sq.mm’lik soğutma sistemi.

OnePlus Ace 2 Pro, 6.74 inçlik AMOLED bir ekrana sahip. 2772 x 1240 piksel çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz, maksimum parlaklığı ise 1600 nit. LPDDR5x RAM teknoloji kullanan telefon dahili depolama alanı konusunda ise UFS 4.0 teknolojisinden faydalanıyor. Telefonun dahili depolama alanı, en üst modelde 1 TB’a kadar çıkıyor.Kamera tarafına geldiğimizde karşımıza daha mütevazı özellikler çıkıyor. Telefonun üçlü arka kamerasının ana lensi 50 megapiksel. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens ile 2 megapiksellik makro kamera eşlik ediyor. Selfie kamerası ise 16 megapiksel. HABER MERKEZİ