3 AYDA 40, 8 AYDA 63 KİLO VERDİ ŞİMDİ TIĞ GİBİ

Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi´nde ameliyat masasına yatarken 130 kilo olan Flash FM´in başarılı sunucusu Canatan Adem Güneş, geçirdiği başarılı operasyonla tam 63 kilo verdi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
3 AYDA 40, 8 AYDA 63 KİLO VERDİ ŞİMDİ TIĞ GİBİ

Mahmut AKDAĞ

Erzurum´un beğeniyle takip edilen radyosu 92.2 FLASH FM´in başarılı sunucusu Canatan Adem Güneş Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi´nde geçirdiği Mide gastrik bypass ameliyatından sonra 8 ayda tam 63 kilo verdi.  130 kilo iken ameliyata alındığını dile getiren Güneş, ?Oh be yaşamak buymuş? diyerek, ameliyatını gerçekleştiren Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi Genel Cerrah Prof. Dr. Müfide Nuran Akçay ve ekibine teşekkürde bulundu.

ADIM ATMANIN DAHİ ZUL OLDUĞU GÜNLERDİ

Kiloluyken yaşamın zorluklarına değinen Güneş, adım atmanın dahi zor olduğu günler geçirdiğini dile getirdi. Güneş, ?Kiloluysanız her şey problem. Eğilip ayakkabınızı bağlamak, yürümek, kıyafet seçmek her biri ayrı ayrı sorunlar. Farklı şeyler giymek istersin, giyemezsin. Size uyabilecek kıyafeti almaya mahkum yaşarsınız. Nefes nefese, ter içinde yaşarsınız. Hasılı anormal bir hayat.

?DÜNYAYA YENİDEN GELMİŞ GİBİYİM´

Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi hekimlerinden Genel Cerrah Prof. Dr. Müfide Nuran Akçay´ı tanıyana kadar hayatının büyük bölümünün tatsız geçtiğini belirten Güneş, geçirdiği Mide gastrik bypass ameliyatıyla ?Dünyaya yeniden gelmiş gibiyim? diyerek, mutluluğunu paylaştı.

AMELİYAT SONRASI?

Geçirdiği başarılı ameliyat sonrasında zerre miskal olumsuz bir durumla karşılaşmadığını dile getiren Güneş, ?süreçte Kilo vermenin mutluluğunu yaşadım.? diyerek, doktorunun ameliyat sonrası önerilerini sıraladı. Güneş, ?Ameliyat sonrası doktorumun tavsiyelerini harfiyen uyguladım. İlk bir ay sıvı gıda tüketimi uyguladım. 2´inci ay püre diyeti, 3´üncü ay ve sonrası normal gıda tüketimine geçiş yaptım. İlk 3 ayda 40 kilo verdim. 8´inci ayda ise arzu ettiğimiz 67 kiloya geldim. Doktorum Prof.Dr. Müfide Nuran Akçay ve ekibine teşekkür ediyorum.? diye konuştu