30 bin TL ödüllü korku evi

Erzurum Korku evi, 45 dakika içinde 5. odaya geçene 30 bin TL ödül vereceklerini açıkladı.

Tarih: 31.12.2023 23:54 Güncelleme: 31.12.2023 23:56
30 bin TL ödüllü korku evi

www.erzurumgunebakis.com/ Sedanur Bingöl 

Amacı itibariyle şifreleri bularak odalara ulaşmak ve çıkışa varmak olan Erzurum korku evi 45 dakika içinde 5. Odaya gelene 30 bin TL ödül vereceğini açıkladı. 

Yaklaşık olarak iki aydır faaliyette olan Erzurum korku evine ilgi alaka çok yoğun olsa da henüz oyun süresi içinde kimsenin 5. Odaya geçemediğini genellikle 3. Odada pes ettiklerini ya da bayıldıkları için oyunu durdurmak zorunda kaldıklarını ifade eden Ersin Nalkıran, “iddia ediyoruz 45 dakika içinde 5. Odaya geçene 35 TL ödül vereceğiz” diye konuştu. 

Oyun hakkında ve korku evi içinde oyuncuyu bekleyen sürprizler hakkında detaylar vermeden önce oyunun 45 dakika sürdüğünü ve en az 3, en fazla 8 kişinin katılımıyla gerçekleştiğini, aynı zamanda oyuna 18 yaşından büyük olanların alındığını ve odalara bakan kameralardan oyun takibi yapıldığını ve olumsuz bir durumda oyunun durdurularak müdahale edildiğini açıklayan Nalkıran, “korku evinin içinde 5 oda bulunmaktadır ve odadan odaya geçişler verilen ipuçlarını bularak birbirinden karışık şifreleri çözmekle gerçekleşmektedir. Tabi bu şifreleri çözme aşamasında ekip tarafından çeşitli korkutucu sürprizler yapılmaktadır ki korku evinin amacı da budur zaten” ifadelerinde bulundu. 

Oda için hazırlanan dekorların profesyonel ekipler tarafından hazırlandığını ve sürprizlerin korkutucu olduğunu dile getirirken, şu ana kadar 5. Odaya geçen hiç kimsenin olmadığını belirten Ersin Nalkıran, “genellikle 3. Odaya gelenin ya bayıldığını ya da aşırı korkudan dolayı pes etmek istediklerini aktararak, “kendine güvenen ve 45 dakika içinde 5. Odaya geçerim diyenler varsa gelsinler ve 30 bin TL olarak belirlediğimiz ödülü kazansınlar” dedi.