50 DURAĞIN BAKIM ONARIMI YAPILDI

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı yıl içerisinde 30 adet yeni durak çalışmasıyla birlikte 50 adet durağın bakım ve onarımı yaptı.

Tarih: 11.03.2024 09:49
50 DURAĞIN BAKIM ONARIMI YAPILDI

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan Kumru 

Erzurum şehir merkezinde cam şeffaf, ısıtmalı, metal ve tabela durak olmak üzere 500 adet durak bulunduğunu ifade eden Erzurum Ulaşım Daire Başkanlığı Yetkilileri, tüm durakların yıkama ve temizlik işlemlerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ulaşım Daire Başkanlığı Yetkilileri,”  Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı olarak  yıl içerisinde 30 adet yeni durak çalışmasıyla birlikte 50 adet durağın bakım ve onarımı yaptık. Vatandaşlarımıza daha iyi ve daha temiz ortamda hizmet vermek için çalışan Ulaşım Amirliği ekipleri bakımı gelen, onarıma ihtiyaç duyulan ve kirli yolcu duraklarında bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını titizlikle sürdürüyoruz. Bu kapsamda şu ana kadar toplam kapalı durak montajını şehrimizin muhtelif yerlerinde gerçekleştirdik. Durakların Isıtma sisteminden ve temizliğe kadar eksiklerini tespit ediyoruz. Duraklarımızın yer değişikliği de oluyor montaj ve demontaj diyoruz yeni durak konulması demontaj sökülmesi işlemlerini de yaptık.  Vatandaşlarımızın toplu halde hizmet aldıkları ulaşım araçlarımızın ve otobüs duraklarımızın konforu kadar, buralarda hijyenik bir ortam oluşturmak da, bizim önceliklerimiz arasında yer almaktadır. Vatandaşlarımızın toplu halde hizmet aldıkları ulaşım araçlarımızın ve otobüs duraklarımızın konforu kadar, buralarda hijyenik bir ortam oluşturmak da, bizim önceliklerimiz arasında yer almaktadır. Vatandaşların toplu taşıma araçlarını beklerken herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmamaları, gidecekleri yerlere güven içerisinde ulaşmalarını temin etmek amacıyla çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Çalışmalar kapsamında toplu taşıma araçları, her akşam sefer sonrası iç dış temizliğini yaparak bir sonraki güne temiz bir şekilde vatandaşların hizmetine sunuyoruz. Bunun yanı sıra durakların montajı da yapıldı. Ayrıca kapalı duraklarda yıkama ve temizlik işlemlerini gerçekleştirdik.”