7 branşta 40 ülkeden bin sporcu Erzurum’a gelecek

20. Kış Deaflympics Oyunları (İşitme Engelliler Kış Oyunları) 2 - 12 Mart 2024 tarihinde Erzurum'da düzenlenecek.

Tarih: 23.10.2023 12:43
7 branşta 40 ülkeden bin sporcu Erzurum’a gelecek

www.erzurumgunebakis.com / Sedanur BİNGÖL

Alp Disiplini, Snowboard, Kayaklı Koşu, Buz Hokeyi, Curling, Futsal ve Satranç olmak üzere 7 branşta 40 ülkeden 1000 sporcu Erzurum’a gelecek.

Bu dev organizasyon kapsamında Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu (TİESF) Başkanı Kerim Vural ve yönetim ekibi Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti.

 

Ziyaret hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Sekmen, “20. Kış Deaflympics Oyunları (İşitme Engelliler Kış Oyunları) 2 - 12 Mart 2024 tarihinde Erzurum'da düzenlenecek. Alp Disiplini, Snowboard, Kayaklı Koşu, Buz Hokeyi, Curling, Futsal ve Satranç olmak üzere 7 branşta 40 ülkeden 1000 sporcuyu ilimizde ağırlayacağız. Bu dev organizasyon nedeniyle Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Birdal Öztürk, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu (TİESF) Başkanımız Kerim Vural ve yönetim ekibi ziyaretimize geldi. Şampiyonayla ilgili istişarede bulunarak birçok konu üzerinde detaylıca hasbihal eyledik. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.