9 Bin doğum

Nene Hatun Kadın Doğum Hastanesi Başhekimi ve Yöneticisi Opr. Dr. Berrin Göktuğ Kadıoğlu, 2016 yılına 9 Bin doğuma imza attıklarını söyledi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
9 Bin doğum

Günde 700 hastanın başvuru yaptığı Nene Hatun Kadım Doğum Hastanesi her yıl bir başarıya imza atıyor. Son 3 yıldır Sezaryen doğum oranın az olmasından dolayı Sağlık Bakanlığı´ndan başarı belgesi alan Nene Hatun Kadım Doğum Hastanesi, 2016 yılında 9 bin doğuma imza attı. Nene Hatun Nene Hatun Kadın Doğum Hastanesi Başhekimi ve Yöneticisi Opr. Dr. Berrin Göktuğ Kadıoğlu, kanser ve robotik cerrahi ameliyatlarının da büyük bir başarıyla gerçekleştirildiğini aktardı.

Doğumlarda sezaryenden çok normal doğumu teşvik ettiklerini aktaran Opr. Dr. Kadıoğlu, Anne sağlığının gebelikten önce ve sonrası olarak kendileri için büyük bir önem arz ettiğini vurguladı. Kadıoğlu, ?Doğu Anadolu Bölgesine hizmet eden hastanemiz bir yıl içerisinde 9 Bin doğuma imza attı. Hastanemizde her zaman doğumlara normal doğuma teşvik etmektedir. Hastanemiz 3 yıldan beri Dünya Sağlık Örgütü´nün hedef sezaryen oranından düşük olmasından dolayı Sağlık Bakanlığı´ndan ?Teşekkür Belgesi´ almaktadır. Yine hastanemizde kanser ameliyatı ve robotik cerrahi ameliyatlı olmakla birlikte büyük küçük toplamda 8 Bin ameliyat yapılmıştır. Bu ameliyatların büyük bir kısmını ise büyük ameliyatlar oluşturmaktadır. Bu alanda da önemli bir yere sahibiz.? dedi.