2. Etap Kamp Başladı.

Mavi Beyazlı takımın ikinci etap kampı da, çoğunluk altypaı futbolcuları ile başladı. Tahta hala açılamadığı için transfer yapılamyor.

Tarih: 14.07.2022 09:55
 2. Etap Kamp Başladı.

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor, sezon hazırlıkları kapsamında 2. etap kamp çalışmalarına dün başladı. 3 günlük bayram izninin ardından Erzurumspor tesislerinde toplanan teknik heyet ve futbolcular, ilk antrenmanı akşam saat 20.00'da yapara ikinci etap kampa start verdiler.

ÇOĞUNLUK ALTYAPIDAN FUTBOLCULAR

Futbolcular, dün ise çift antrenman yaparak günü tamamladılar. Teknik Ditektör Muzaffer Bilazer, idmanlarda teknik ağırlıklı çalışma yaptırdı. Transfer tahtasının henüz açılamadığı mavi beyazlı takımda, ikinci etap kampa da çoğunluğu altyapıdan gençler olmak üzere a takım kadrosundan da az sayıda futbolcu ile devam edildi. Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde günde çift antrenman yaparak sürdüren Erzurumspor'da, futbolcular ve teknik heyet te kulübün Araplara satılıp satılmayacağı ile ilgili son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor.

TRANSFER LİSTESİ HAZIR

Bu arada teknik patron Muzaffer Bilazer, bir yandan antrenmanları sürdürüken diğer yandan da transfer listesini hazırladı. Muzaffer hoca transfer konusunda görüştüğü ve prensipte anlaştığı futbolcuların olduğunu, kapalı olan transfer tahtasının açılması ile birlikte transferlerin en kısa sürede gerçekleştirileceğini söyledi.  Kulüp Başkanı Ahmet Dal ise transfer tahtasını açmak için görüşmelerni aralısız sürdürüyor. Başkan Dal'ın, kulübün satışı ile ilgili gelişmeleri takip ettiği, olası bir olumsuz gelişme yaşanması durumunda ise B planının hazır olduğu öğrenildi.