6 maçlık zorlu viraja girildi!

Zirve iddiasını sürdüren BB Erzurumspor önce Ümraniye sonrasında ise Eyüp, Adanaspor, Ankaragücü, Altınordu ve Samsunspor ile zorlu maçlara çıkacak.

Tarih: 07.02.2022 19:28
 6 maçlık zorlu viraja girildi!

Sinan AYDIN

Spor Toror 1. ligde şampiyonluk hedefleyen ancak ligin ikinci yarı maçlarına iyi başlayamayan BB Erzurumspor, üç haftalık galibiyet hasretine Manisasopr maçı ile son vermişti. 41 puanla üçüncü sırada yer alan ve yeni teknik direktörü Yücel İldiz ile  haftalar sonra galibiyet sevinci yaşayan mavi beyazlı takım, 6 maçlık zorlu bir programa başlıyor. BB Erzurumspor önce Ümraniye(deplasman) sonrasında ise Eyüp (evinde), Adanaspor (deplasman), Ankaragücü (evinde), Altınordu (deplasman) ve Samsunspor(evinde) ile zorlu maçlara çıkacak. 

SZUMSKİ BAŞARI GRAFİĞİNİ YÜKSELTİYOR

Manisa futbol Kulübü maçında mücadele yönünden olumlu not alan mavi beyazlılarda kaleci Szumski ve savunmanın rakip takım ataklarına karşı iyi bir müdafa göstermeleri alkış topladı. 3 haftalık aranın ardından yeniden galibiyet sevinci yaşayan Erzurumsporlu futbolcular, dünü izinli olarak geçirdi. Hafta sonu deplasmanda zirvenin ortaklarından Bereket Sigorta Ümraniyespor'a konuk olacak olan Dadaşlar, bu maçın hazırlıklarına bugün başlayacak.

6 MAÇLIK ZORLU SÜR BAŞLIYOR

Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenen maç programlarına göre, Pazar günü Ümraniyespor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, hafta içi Perşembe günü saat 17.00' da yine ligin şampiyon adaylarından biri olan Eyüpspor'u Kazım Karabekir stadında ağırlayacak. Ligin 26. hafta müsabakalarında ise mavi beyazlılar 21 Şubat Pazartesi günü Adana deplasmanında olacak. 27 Şubat'ta evinde Ankaragücü'nü ağırlayacak olan BB Erzurumspor, 5 Mart tarihinde deplasmanda Altınordu ile karşılaştıktan sonra 12 Mart tarihinde de evinde Samsunspor ile maç yapacak.