Altınordu maçı hazırlıkları hemen başladı

Ankaragücü karşısında müthiş bir futbol ortaya koymalarına rağmen 1-0 mağlup olan BB Erzurumspor'da , futbolcular ara vermeden Altınordu maçı hazırlıklarına başladı.

Tarih: 28.02.2022 18:05
 Altınordu maçı hazırlıkları hemen başladı

Sinan AYDIN

Hafta sonu ligin lideri Ankaragücü ile zorlu bir 90 dakika oynayan ve maç boyu tek kale oynamasına rağmen 1-0 kaybeden BB Erzurumsporda , futbolcular ara vermeden Altınordu maçı hazırlıklarına başladı. Spor Toto 1. Lig’in 27. haftasında evinde Ankaragücü ile karşılaşan Mavi Beyazlı takım, müsabakadan 1-0 mağlup ayrılmıştı.

DURMAK YOK MÜCADELEYE DEVAM

Müthiş bir oyun ortaya koymalarına rağmen güçlü rakipleri karşısında puan çıkaramayan futbolcular, oldukça üzüldü. Teknik Direktör Yücel İldiz, oyuncularını ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik etti. Yücel hoca, oyuncularına yarım gün izin verdi. Dün öğlene kadar dinlvnen futbolcular, öğleden sonra Altınordu maçı hazırlıklarına başladı. Mavi Beyazlı futbolcular, Cumartesi günü karşılaşacakları Altınordu maçının hazırlıklarına teknik ve taktik antrenman yaparak başladı.

SAKATLARIN DURUMU BELİRSİZ

Ankaragücü maçının başlarında sakatlanarak oyunda çıkmak zorunda kalan Eren Tozlu ile oyunun ilerleyen bölümlerinde sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Novikovas'ın tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Her iki futbolcunun Altınordu maçına yetiştirilmesi için kulüp doktorları seferber edildi. Sakatlıktan yeni çıktığı için Ankaragücü maçında riske edilmeyen Mustafa Yumlu'nun ise Altınordu maçında oynayabileceği öğrenildi.

MAGANDA TARAFTARLARA TEPKİ

Bu arada Ankaragücü maçı oynanırken kale arkasındaki bir kısım sözde taraftar, oturdukları kolukları kırıp sahaya atarak yönetime ve bazı futbolculara tepki göstermişti. Sorumluluk sahibi gerçek taraftarlar, yaşanan olayları tasvip etmediklşerini belirtip olay çıkaran taraftarlara sosyal medyadan tepki gösterdiler.

KULÜBE AĞIR CEZALAR GELEBİLİR

Takımın birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu dönemde bazı maganda taraftarların çıkardığı olarları tasvip etmvyen taraftarlar, Erzurumsporun sonuna kadar yanında olduklarını, bu takımın sezon sonu en düşük ihtimöalle playoftan Süper Lige çıkacağına inandıklarını belirttiler. Maganda taraftarlar yüzünfen TFF tarafından kulübe de ceza verilmesi belkleniyor.