Ankara'da kader maçı!

İki takım için de kader maçı gözüyle bakılan mücadelede, Gençlerbirliği yenilirse matematiksel olmasa da psikoloJik olarak küme düşmiş gibi olacak, Erzurumspor kaybederse rakibine hayat verip kendisini ateşe atacak.

Tarih: 08.12.2022 12:26
  Ankara

Sinan AYDIN

Erzurumspor, Pazar günü Ankara'da çok kritik bir maça çıkacak. İki takım için de kader maçı gözüyle bakılan mücadelede, Gençlerbirliği yenilirse matematiksel olmasa da psikoloJik olarak küme düşmiş gibi olacak, Erzurumspor kaybederse rakibine hayat verip kendisini ateşe atacak. Spor Toto 1.lig 17. Hafta karşılaşmalarında deplasmanda Gençlerbirliğine konuk olacak olan Erzurumspor, adeta kaderini belirleyecek. 

KAPTANLAR ZORLU MAÇTA YOK

İki takım içinde oldukça zor bir maç olacak olan mücadede, Erzurumspor'un iki takım kaptanı da Sakaryaspor maçında gördükleri gereksiz sarı kartlar sonrası cezalı duruma düştükleri için oynayamayacak. Ligde istikrarsız bir grafik çizen ve aldığı kötü sonuçlar ile ateş hattından bir türlü kurtulamayan Erzurumspor, Pazar günü Başkent Ankara'da Gençlerbirliğine konuk olacak. Bu müsabaka iki takım açısından da büyük önem taşıyor. Rakip takım Gençlerbirliği haftalardır galibiyete hasret kalırken, puan sıralamasında da 7 puanla 18. sırada yer alıyor. Hem Gençlerbirliği hemde Erzurumspor açısından belkide kader müsabakası olacak. 

SÜLEYMAN VE HASEK DÖNDÜ, SHALA'NIN DURUMU BELİRSİZ...

Sakaryaspor karşısında alınan mağlubiyet sonrası kente dönen mavi beyazlı ekip, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına sürdürürken, Sakaryaspor mücadelesinde Sarı kart gören Mustafa Yumlu ve Eren Tozlu, cezalı duruma düştükleri için Başkent'te forma giyemeyecek. Yine sakatlığı devam eden Shala'nında durumu belirsizliğini korurken bu oyuncununda forma giyme şansının çok az olduğu öğrenildi. Gribal enfeksiyon geçiren ve son oynanan iki müsabakada formasından uzak kalan Martin Hasek'in ise oynayabileceği, sakatlığı atlatan Süleyman Koç'un da takımla birlikte antrenmanlara çıktığı belirtildi. Hafif sakatlıkları bulunan Muhammet Furkan ve Cengizhan'ın ise durumlarının hafta sonuna kadar belli olacağı açıklandı.