ANNE-KIZ ÖLDÜRÜLDÜ KOMŞULUK DA ÖLDÜ!

Anne ile kızı vahşice öldürüldü, evde yaşanan katliam katil zanlısının 4 gün sonra cinayeti itiraf etmesi ile ortaya çıktı.

Tarih: 27.03.2022 16:19
 ANNE-KIZ ÖLDÜRÜLDÜ  KOMŞULUK DA ÖLDÜ!

Cinayet günü evde şiddetli kavga yaşandığı, çığlıkların komşular ve tüm Mahalleli tarafından duyulmasına rağmen Polise ihbarda bulunulmadığı iddia edildi.

Sinan AYDIN

Erzurum’da ESKİ Genel Müdürlüğü'nde işçi olarak çalışan Erdal Kızıloğlu, boşanmış olduğu eski eşi ile kızını bıçaklayarak öldürdü. Evde yaşanan katliam, katil zanlısının 4 gün sonra cinayeti itiraf etmesi ile ortaya çıktı. Palandöken ilçesine bağlı Yıldızkent semtinde meydana gelen olay, iddialara göre şöyle gelişti. ESKİ Genel Müdürlüğünde işçi olarak çalışan 51 yaşındaki Erdal Kızıloğlu , şiddetli gimsizlik nedeniyle boşandığı eski eşi Ayşe İşlek (46) ile kızı Tuba Kızıloğlu’nu (30) henüz nedeni belli olmayan bir sebep sonrası bıçaklayarak öldürdü. 22 Mart tarihinde işlenen cinayetker, olaydan 4 gün sonra dün katil zanlısının Emniyvte gidip suöunu itiraf etmvsi sonrası ortaya çıktı.

ANNE VE KIZIN CANSIZ BEDENLERİ BULUNDU

Zanlı Erdal Kızıloğlu, dün saat 17.00 sıralarında Erzurum Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, 4 gün önce eski eşi ve kızını öldürdüğünü itiraf etti. Erdal Kızıloğlu'nun cinayet itirafı üzerine harekete geçen Polis ekipleri, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile Palandöken ilçesi Yıldızkent semtindeki eve gitti. Eve giren Polisler, boşanmış olduğu için babasının soy ismini alan Ayşe İşlek  ve kızı Tuba Kızıloğlu'nun cansız bedeniyle karşılaştı. Anne- kızın cansız bedenleri, Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

KOMŞULUK ÇOKTAN ÖLMÜŞ

Palandöken ilçesinde Apartmandaki bir evde işlenen cinayetler, 4 gün sonra kokmak üzere iken bulundu. İddiaya göre cinayet günü evde şiddetli kavga yaşandı. Mahallede 4 gün önce gece saatlerinde komşuların da duyduğu çığlık sesleri geldiği iddia edildi.. Saat 02.00 sularında gelen çığlık seslerinden sonra evden seslerin kesildiği iddia edildi. Gece saatlerinde sıfırın altında 35 derecelere kadar düşen hava sıcaklığında dahi evin camının açık olduğunu gören komşuların durumu polise söylemeyi düşündüğü ancak herhangi bir ihbarda bulunulmadığı iddia edildi. Kokuların da çıkmaya başladığı dün, zanlı Erdal Kızıloğlu'nun cinayeti itiraf etmesi üzerine gerçekler ortaya çıktı. Yaşanan katliamın 4 gün sonra dyulması, cinayvtlerin işlendiği evin bulunduğu Apartmanda komşuluğun da çokta ölmüş olduğunu gözler önüne serdi.