Antrenmanları şimdilik Muzaffer hoca yaptırıyor

Erkan Sözeri ile yollarını ayıran mavi beyazlı takımda, şimdilik antrenmanları Sportif Direktör Muzaffer Bilazer ile yardımcı antrenörler Serkan Zaimoğlu ve Uğur Bayarslan yaptırıyor.

Tarih: 28.01.2022 18:19
 Antrenmanları şimdilik Muzaffer hoca yaptırıyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasında Kazım Karabekir stadyumunda Manisaspor'u konuk edecek olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürüdürüyor. Erkan Sözeri ile yollarını ayıran mavi beyazlı takımda, antrenmanları şimdilik Sportif Direktör Muzaffer Bilazer ile yardıkmcı antrenörler Serkan Zaimoğlu ve Uğur Bayarslan yaptırıyor.

KÖTÜ GİDİŞATA SON VERİLMEK İSTENİYOR

Son 6 hafada 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan BB Erzurumspor'da, başarısız sonuçlar sonrası görevine son verilen Erkan Sözeri, önceki gün Erzurum'a gelerek bavullarını toplamış, futbolcular ve kulüpteki idari personelle vedalaşarak ayrılmıştı.

MUZAFFER BİLAZER AYLAR SONRA EŞOFMANLARINI GİYDİ

Erkan Sözeri'den boşalan teknik direktörlük koltuğu için arayışlar sürerken, milli ara sonrası Peembe günü tesislerde toplanarak topbaşı yapan futbolcular, bir dönem Erzurumspor'da teknik direktör olarak ta görev yapan Sportif Direktör Muzaffer Bilazer ile Serkan Zaimoğlu ve Uğru Bayarslan nezaretinde antrenman yapıyorlar. Aylar sonra eşofmanlarını giyinerek antrenman sahasına çıkıp zor günde göreve soyunan Muzaffer Bilazer, Manisaspor maçı öncesi futbolculara tekniik ve taktik çalıştırıyor. Spor Toto 1. Lig’in 23.  haftasında, 6 Şubat Pazar günü saat 13.30’da Büyüehir Belediye Erzurumspor ile Manisa BBSK karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi yönetecek hakem triosu henüz açıklanmadı.