Arda Güler’in yerini dolduracak ismi Galatasaray alıyor!

Türkiye'de transfer dönemi tüm hızıyla devam ederken kulüpler kadrolarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Tarih: 09.07.2023 12:10
 Arda Güler’in yerini dolduracak ismi Galatasaray alıyor!

Şu ana kadar transferin en hızlı takımı olan Fenerbahçe, Edin Dzeko ve Ryan Kent'i kadrosuna kattı. Berisha, Pelkas, Bruma ve Arda Güler ile de yollarını ayırdı. Sarı-lacivertli ekip, genç yıldız Arda'nın yerini doldurmak için gözüne kestirdiği yıldız oyuncuda adeta şoka uğradı. Fenerbahçe'nin transferi bitirmeye yaklaştığı futbolcu için Galatasaray devreye girdi ve ilk görüşmeyi yaptı.

Süper Lig'de transfer dönemi tüm hareketliliği ve heyecanıyla birlikte devam ediyor.Türkiye'de son yıllarda olduğu gibi bu sene de Galatasaray ve Fenerbahçe birçok oyuncu için karşı karşıya geldi.Avrupa ve Türk basınında yer alan haberlerde Wilfried Zaha, Leandro Paredes gibi futbolcular için karşı karşıya gelen iki dev kulüp, kadrolarını güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor.Bu sezon transfer dönemine hızlı bir giriş yapan sarı-lacivertliler, Edin Dzeko ve Ryan Kent gibi iki önemli ismi kadrosuna kattı.Galatasaray'da ise henüz suskunluk devam ediyor. Sarı-kırmızlılar, Icardi ve Rashica'yı öncelikli olarak transfer etmek istiyor.Bu iki oyuncunun yanı sıra Angelino ve Paredes transferlerinde de sona yaklaşan Aslan, yeni transferlerini Avusturya kampına yetiştirme peşinde. 

ARDA GÜLER YIKIMA UĞRATTI

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, dünyanın en büyük kulüplerinden birisi olan Real Madrid'e transfer oldu.

Genç yıldızla birlikte yeni sezona başlamayı hayal eden Fenerbahçe ise bu transfer sonrası büyük hayal kırıklığına uğradı.

YERİNİ DOLDURACAK İSMİ GALATASARAY ALIYOR

Arda Güler'i 20+10 milyon Euro karşılığında Real Madrid'e yollayan ve 10 numara için çalışmalara başlayan Fenerbahçe, milli yıldızın yerini Sebastian Szymanski'yle doldurmak istiyordu.

Bir süredir Polonyalı futbolcuyla görüşen Sarı-Lacivertliler transferi bitiremeyince devreye Galatasaray'ın girdiği öğrenildi.

Erden Timur Londra seyahatinde Polonyalı orta sahanın temsilcileri ile görüştü.

Bonservisi Rus kulübü Dinamo Moskova'da olan 24 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelerek Florya Metin Oktay Tesisleri'ni dahi gezdi.

Aslan ile başarılı oyuncu arasındaki görüşmeler tüm hızıyla sürüyor.

HABER MERKEZİ