Aydoğan Süer başkanlığa çok yakın

Yönetimsel kriz, kadro krizi, sezon planlaması, transfer yasağı gibi sorunlar yeni başkan ve yönetimin bekliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in Aydoğan Süer ile görüştüğü öğrenildi.

Tarih: 21.06.2022 09:36
 Aydoğan Süer başkanlığa çok yakın

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. lig ekplerinden BB Erzurumspor'da gözler 3 Temmuz'da yapılacak olan olağan genel kurulan çevirldi. Yönetimsel kriz, kadro krizi, sezon planlaması, transfer yasağı gibi birçok sorunun bekletildiği BB Erzurumspor'da kongre tarihinin g tarihe alınmış olması tartışılırken, başkan adaylığı için bazı isimler dillendirlilmeye baaşlandı kamuoyunda. Mavi Beyazlı takımda en ciddi başkan adayı ise şimdilik Aydoğan Süer olarak görülüyor. 

SEKMEN AYDOĞAN SÜER İLE GÖRÜŞTÜ

Onursal Başkan Mehmet Sekmen, Ömer Düzgün ile yaptığı toplantı sonrası kongre yapılması için karar alınmasını istedi. Tarih 3 Temmuz olarak kararlaştırıldı. Şuan mavi beyazlı kulüp için herşey aleyhe işliyor. Yönetimsel kriz, kadro krizi, sezon planlaması, transfer yasağı gibi sorunlar yeni başkan ve yönetimini bekliyor. Şuan için Başkan adaylığı noktasında ismi geçen tek isim MNG Holding yönetim hizmetleri Genel Müdürü Aydoğan Süer. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in Aydoğan Süer ile görüştüğü ve Süer'in Erzurumspor'a hizmet etmekten onur duyacağı görüşünü ifade ettiği öğrenildi. Aydoğan Süer'in adaylığı için MNG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nafiz Günal'ın izni gerekiyor.

AHMET DAL VE HAYRETTİN AYDIN İSİMLERİ DE KONUŞULUYOR

İzin konusunda ise Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in Günal ile görüşerek Aydoğan Süer'in adaylığına onay alması bekleniyor. Kongrede aday çıkmaması durumunda ise mevcut yönetim içerisinden bir isimle devam edilmesine kesin gözü ile bakılıyor. Bu isimler arasında As Başkan ve Basın Sözcülüğü görevini yürüten Ahmet Dal ile yine yöneticilik yapmış olan Hayrettin Aydın ismi konuşukuyor kamuoyunda. Spor camiası, Erzurumspor için önemli olanın Başkan'dan ziyade iyi bir yönetimin oluşturulması görüşünde birleşiyor. Çünkü bundan önce oluşturulan yönetimlerden dolayı Erzurumspor'un yüzü gülmedi.