Beşiktaş'ta büyük kriz! Gemileri yaktı:

Beşiktaş transfer haberleri: Yeni sezon hazırlıklarına başlayan ve nokta atışı hamleler yaparak kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, yoğun mesaisini sürdürüyor

Tarih: 09.07.2023 13:43
 Beşiktaş

Beşiktaş transfer haberleri: Yeni sezon hazırlıklarına başlayan ve nokta atışı hamleler yaparak kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, yoğun mesaisini sürdürüyor. Stoper Alexander Djiku'nun menajeriyle 

da görüşme yapacak olan siyah-beyazlılar, gündemine Dusan Tadic'i almış ve tecrübeli oyuncunun Ajax'tan ayrılması halinde teklif yapılacağı öne sürülmüştü. Bu gelişmelerin ardından Beşiktaş'ta ciddi bir kriz yaşandı. Takımın tecrübeli yıldızı ayrılma isteğini yönetime iletti ve tüm gemileri yaktı.Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, nokta atışı hamlelerle kadrosunu güçlendirmenin hesaplarını yapıyor.

DJIKU'NUN MENAJERİ İSTANBUL'DA

Bu doğrultuda yoğun bir mesai harcayan siyah-beyazlılar, Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan Alexander Djiku ile görüşmelere başlamıştı.

İstanbul'a gelen Djiku'nun ağabeyi ve menajeri hem sarı-lacivertli ekip, hem Kartal ile masaya oturup isteklerini iletecekti.

Başarılı futbolcunun talebinin 3 yıllık sözleşme ve yıllık 1.7 milyon Euro maaş olduğu öne sürülmüştü.

TADIC BOMBASI

Milli futbolcu Halil Dervişoğlu'nun transferini bitiren, Suat Serdar için nabız yoklasa da oyuncunun Türkiye'de oynamak istememesi nedeniyle alternatif isimlere yönelen siyah-beyazlılar gündemine son olarak Dusan Tadic'i almıştı.Kulübe menajerler aracılığıyla önerilen Sırp futbolcunun, Ajax'la sözleşmesini feshetme ihtimalinin bulunması sonrasında 34 yaşındaki isim listeye eklenmişti.

AJAX'LA FESHEDERSE TEKLİF YAPILACAK

Başarılı oyuncunun menajeri Milos Malenovic'in yeni haftada Ajax yetkilileriyle bir araya gelip fesih görüşmelerine başlaması bekleniyordu.

Kartal, kulübüyle 1 yıllık kontratı bulunan tecrübeli futbolcunun boşa çıkması halinde resmen devreye girecek.

BÜYÜK KRİZ

Bir yandan da takımdan gönderilmesi planlanan isimlerle ilgili çalışmalar yapan Beşiktaş'ta yeni bir kriz yaşandı.,

Beşiktaş'ın tecrübeli stoperi Romain Saiss takımdan ayrılmak için her yolu deniyor.

İNGİLTERE VE FRANSA…

Geçtiğimiz yaz Wolverhampton ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından siyah-beyazlılara 2 yıllığına imza atan Faslı oyuncu, gelecek sezon kariyerini İngiltere ya da Fransa'da devam ettirmek istiyor

GETİRDİĞİ TEKLİF KABUL GÖRMEDİ

Deneyimli savunmacının menajeri, kulübe Marsilya ve Lens'ten teklifler getirdi. Ancak Beşiktaş'ın 3 milyon Euro seviyesindeki isteğiyle örtüşmediği için kabul görmedi.

Bu durum Saiss'ın keyfini kaçırırken, yönetimle yaptığı görüşmede ayrılmak istediğini birinci ağızdan iletip, "Kolaylık sağlamanızı bekliyorum" ifadelerini kullandı.

ALMANYA KAMPINDA YOK

Tecrübeli stoperin bugün başlayacak olan Almanya kampında takımda yer alması beklenmiyor.

Beşiktaş formasıyla toplamda 26 maçta süre alan Romain Saiss, 1 gol atıp 2 de asist yapmıştı...

HABER MERKEZİ