Boluspor maçı hazırlıkları başladı

Muzaffer hoca, dünkü antrenmanda oyuncularına rakip Boluspor'un artılarını ve eksilerini anlatıp, bu maçta görmek istediği oyun kurgusunun provasını yaptırdı.

Tarih: 21.12.2022 12:58
  Boluspor maçı hazırlıkları başladı

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin 19. haftasında deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına başladı. Pazar günü oynadığı Altınordu mçı sonrası 1 gün izin verilen futbolcular, Pazartesi gününü izinli geçirdikten sonra dün tesislerde toplanarak topbaşı yaptılar.

MUZAFFER HOCADAN OYUNCULARINA TEŞEKKÜR

Teknik Direkör Muzaffer Bilazer, oyuncuları ile yaptığı toplantıda, Altınordu karşısında gösterdikleri mücadele ve aldıkları galibiyetten dolayı tebrik etti. Çok önemli bir galibiyet aldıklarını hatırlatan Muzaffer hoca, aynı mücadeleyi Boluspor karşsısında da sahada görmek istediğini söyledi. Muzaffer hoca, daha sonra oyuncularına rakip Boluspor'un artılarını ve eksilerini anlatıp, bu maçta görmek istediği oyun kurgusunun provasını yaptırdı. 

HEDEF DEVRE ARASINA ÜÇ PUAN İLE GİRMEK

Taktik ağırlıklı geçen antrenmanda, futbolcuların üst üste iki galibiyet alıp çıkışa geçmiş olmanın keyfi ile antrenmanlarda oldukça neşeli oldukları gözlendi. Devrenin son maçına çıkacak olan Erzurumspor'da, futbolcular ve teknik heyet devre arası arasına galibiyetle girerek seriyi sürdürmek istiyor. Spor Toto 1. Ligin 19 haftasında, Boluspor ile Erzurumspor karşı karşıya gelecek Bolu Atatürk stadyumunda 25 Aralık Pazar günü saat 13.30'da loynanacak olan maçın hakem trisounun ise bugün açıklanması bekleniyor.     

YÖNETİM TAHTAYI AÇMAK İÇİN ÇALIŞIYOR

Bu arada Ocak ayı transfer döneminin yaklaşması ile birlikte, Erzurumspor yönetimi ise kapalı olan transfer tahtasını açmak için görüşmeler yapıyor. Taraftarlar transfer tahtasının açılıp açılmayacağını heyacanla beklerken, yönetimin alacaklı futbolcularla görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.    Kulübün Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, katıldığı bir canlı yayında alacaklı futbolcularla gerekirse kendisinin de konuşup alacakları para miktarında indiirme gitmelerini isteyeceklerini, tahyatı açmak için çalışmalarının devam ettiğini söylemişti. Taraftarlar, Sekmen başkanın transfer tahtasını açacağına inanıyor.