ÇİLEK'E VEDA YEMEĞİ..

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı infaz Bürosunda görevli Zabit Katibi Fikri ÇİLEK emekli oldu.

Tarih: 05.04.2023 22:10 Güncelleme: 05.04.2023 22:49
 ÇİLEK

Günebakış/ Mihrimah Nefise Durdağ

Çilek'in emekliye ayrılması münasebetiyle yemek düzenlendi. Yemeğe, infaz  Savcısı Osman KÜÇÜK, İnfaz Müdürü Ümit BÜYÜLGÖLCİGEZLi, Savdes Sen Erzurum İl Başkan Yardımcısı Mucip YAZICI, Türk Büro Sen Erzurum Adliyesi İş Yeri Temsilcisi Murat Buğrahan KOTANLI  ile çok sayıda adliye personeli katıldı. 

Veda yemeğinde duygusal anlar yaşandı. Helalleşmenin ardından  Fikri ÇİLEK emekliliğe uğurlandı.  Emeklilik hayatına ilk adımı atan Fikri ÇİLEK ise, ’35 yıl boyunca görev yaptığım esnada siz değerli mesai arkadaşlarımı kırdığım ve üzdüğüm zamanlar oldu. Affola, ben hakkımı tüm mesai arkadaşlarıma helal ediyorum. Arkadaşlarımdan da haklarını bana helal etmelerini istiyorum.’ İfadelerini kullandı.
 

Savdes sen (Savunma Büro ve Destek Hizmetleri Sendikası)  Erzurum  İl Başkan Yardımcısı Mucip Yazıcı ise, "Bugün burada toplanmamıza vesile olan Fikri ÇİLEK emekli olmuş ve aramızdan ayrılmaktadır. Kendisine emeklilik hayatında başarılar diliyorum" dedi. 
 

Türk Büro Sen Adliye İşyeri Temsilcisi Murat Buğrahan KOTANLI açıklamasında" Fikri ÇİLEK abimizdi, büyüğümüzdü, bize işi öğreten sevdiren iyi bir insandı. Yolu açık olsun, her zaman hatırlayacağız. Çalışkan ve kararlı insandı. Örnek alarak çalışmalarımızı yürüteceğiz. Huzurlu ve mutlu emeklilikler diliyorum ."dedi.