Dadaş Kocaelispor’u yenerek playof'u garantilemek istiyor

Kocaelispor’u yenersek playof garanti

Tarih: 26.04.2022 17:05
 Dadaş Kocaelispor’u yenerek playof

Kocaelispor maçının hazırlıklarına dün başlayan futbolcular, teknik ve taktik idman yaptılar. Muzaffer hoca oyuncularını sakatlık ve kart cezası konusunda uyardı.

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 35. haftasında evinde düşme hattının hemen üstünde yer alan Kocaelispor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçı kazanarak playof'u garantilemek istiyor. Kocaelispor maçının hazırlıklarına dün başlayan futbolcular, teknik patron Muzaffer Bilazer nezaretinde teknik ve taktik idman yaptılar. Zorlu İstanbulspor'u yenerek deplasman çıkışını sürdüren Mavi Beyazlı ekip, Play-off için çok önemli bir avantaj elde etmişti. Puanını 54'e yükselten Erzurumspor, playof sıralamasında da avantaj yakalamak için tüm maçlarını kazanmak istiyor.

KOCAELİSPOR'DAN SORULMASI GEREKEN HESAP VAR

Küme düşme tehlikesi yaşayan rakip Kocaelispor'da, bir kısım taraftar hem futbolcularımıza hem de ünlü sanatçımız İbrahim Erkal'e hadsizlik etmişti. Pazar günü stadyumu doldurmak için sözleşen BB Erzurumspor taraftarları, maç boyunca İbrahim Erkal şarkıları çalıp Kocaelispor'u Kazım Karabekir stadyumundan eli boş göndermeyi amaçlıyorlar. Bu nedenle sosyal medyadan organize olan taraftarlar, sabırsızlıkla bu maçı beklediklerini ifade ediyorlar. Pazartesi gününü izinlşi giren futbolcular ve teknik ekip, Kocaelispor ömaçının hazırlıklarına dün başladı.

MUZAFFER HOCADAN FUTBULCULARA UYARI

Muzaffer hoca oyuncuları ile yaptığı toplantıda İstanbulspor galibiyetinden dolayı tebrik edip, aynı mücadeleyi Kocaelisoor maçında da sahada görmek istediğini söyledi. Rakibin düşme korkusu yaşadığı için agresif bir oyun sergileyeceğini oyuncularına söyleyen Muzaffer Bilazer, futbolcularından playof süreci nedeniyle sakatlık ve kart cezası konsunda çok dikkatli ve duyarlı olmalarını istedi. BB Erzurumspor, kendi tesislerinde sürdürdüğü antrenmanda, taktik ağırlıklı çalıştı. Spor Toto 1. Ligin 35. haftasına 1 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da, Büyüehir Belediye Erzurumspor ile Kocaelispor karşı karşıya gelecek. Kazım Karabekir stadyumunda oynanacak olan müsabakanın hakem triosunun bugün açıklanması bekleniyor.