Dadaş milli araya moralli girmek istiyor

Futbolcular ve teknik heyet, Ankaragücü maçından puan yada puanlar alarak ayrılıp 20 günlük milli araya moralli girmek istiyor.

Tarih: 30.09.2021 19:24
 Dadaş milli araya moralli girmek istiyor


 

 

Sinan AYDIN

Pazar günü TFF 1.ligin 7. hafta maçında Ankaragücü ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını dün sabah gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.Keyiflerin yerinde olduğu takımda, dünkü antrenmanı Başkan Ömer Düzgün ile, As Başkan Ahmet Dal ve Sportif Direktör Muzaffer Bilazer ile bazı yöneticilerde izledi. Pazartesinden itibaren Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdüren mavi beyazlılarda, önceki maçlardan kalan galibiyet primlerininde onursal Başkan Mehmet Sekmen''in katkıları ile yatırılması sonrası var olan moraller iyice arttı. Futbolcular ve teknik heyet, Ankaragücü maçından puan yada puanlar alarak ayrılıp 20 günlük milli araya moralli girmek istiyor.

MİLLİ ARAYA MORALLİ GİRMEK İSTİYORLAR

Ümraniyespor maçında kırmızı kart gören Mustafa Yumlu'ya verilen 4 maçlık ceza, yine Aykut Demir ve Mustafa Akbaş'ında sakatlıklarının devam etmesi teknik direktör Erkan Sözeriyi kara kara düşündürüyor. Adanaspor maçında stoperlerde Gökhan kardeş ile Mücahit Albayrak'ı görevlendiren teknik patron Sözeri, Ankaragücü maçında da yine aynı isimlere görev vermesi bekleniyor.  Teknik direktör Erkan Sözeri, "Ankaragücü'de bizim gibi süper ligi hedefleyen bir takım. Şuan onlar 2. biz ise 3. sıradayız. İki takım açısından da çok önemli bir  müsabaka. Savunmada sıkıntılarımız devam ediyor. Ancak hedefimize ilerlememiz için Ankara deplasmanından puan veya puanlar çıkarmak zorundayız. Hazırlıklarımıza buna göre yapıyoruz" dedi.