Dadaş'ın puan kaybına tahammülü yok

Mavi Beyazlı teknik heyet ve futbolcular, bugün hava yolu ile Bandıma'ya uçacak. Defans hattındaki sakat futbolcuların sayısının fazlalığı can sıkıyor, Eren Tozlu'nun uzun sakatlık sonrası oynayacak olması ise sevindiriyor.

Tarih: 21.01.2022 19:53
 Dadaş

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. ligin 22. haftasında yarın saat 13.30'da deplasmanda Bandırmaspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Mavi Beyazlı teknik heyet ve futbolcular, bugün hava yolu ile Bandıma'ya uçacak. Son antrenmanlarını Kazım Karabekir stadyumunda yapan mavi beyazlı takımda, defans hattındaki sakat futbolcuların sayısının fazlalığı can sıkıyor.

EREN TOZLU MÜJDE

Tek teselli ise Eren Tozlu'nun büyük olasılıkla oynayacak olması. Erkan hoca dünkü antrenmanda Bandırmaspor maçındaki oyun kurgusunu uygulamalı olarak futbolcularına anlattı. Taktik ağırlıklı çalışma yapan futbolcular, daha sonra ise çift kale maçta ter döktüler. 5 maçta 1 galibiyet ve 4 beraberlik alarak çok önemli puanlar kaybeden mavi beyazlı takımın puan kaybına artık tahammülü yok. Bandırmaspor'u yenerek 4 maçlık beraberlik kabusuna son vermek isteyen BB Erzurumspor'da, defans hattındaki sakat futbolcu sayısı Erkan Sözeri'yi kara kara düşündürüyor.

DEFANS HATTI DÜŞÜNDÜRÜYOR

Sakatlıklardan dolayı ideal kadronun bir türlü oluşturulamadığı BB Erzurumspor'da, özellikle savunma hattındaki büyük sıkıntı var. Bursaspor deplasmanında sakat oyuncuların çokluğu yüzünden yine değişik bir on bir ile sahaya çıkmak zorunda kalan ve deplasmandan 1 puan ile dönen Erzurumspor'da, tecrübeli savunma oyuncusu Mustafa Yumlu da sakatlanmıştı. Daha önce Eren Tozlu, Ally Malle, Gökhan Kardeş, Mustafa Akbaş, Aykut Demir, Süleyman Koç ve hastalanan Martin Hasek'ten yoksun olarak son müsabakasını oynayan mavi beyazlılarda, Bursa maçında sakatlanan kaptan Mustafa Yumlu'dan da kötü haber gelmişti.

MÜCAHİT VE MUSTAFA AKBAŞ GÖREV ALACAK

Erzurumspor’da Gökhan Kardeşin sakatlığından dolayı sezonu kapatması,  Aykut’un da Bandırma ve Manisa karşılaşmalarında sahada yer alamayacak olmasının ardından teknik patron Erkan Sözeri'nin savunmada Mücahit Albayrak’ın yanında Mustafa Akbaş’a görev vermesi bekleniyor. Adeta revire dönen BB Erzurumspor'da, Eren Tozlu'nunda oynayabilecek durumda olduğu, Süleyman Koç'un durumunun ise belirsiz olduğu öğrenildi.