Dadaşlar İstanbulspor'a bileniyor

BB Erzurumspor, play-off ilk maçta evinde ağırlayacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarına başladı. Hedet ikinci maça avantajlı bir skorla çıkmak.

Tarih: 22.05.2022 16:06
 Dadaşlar İstanbulspor

Sinan AYDIN

Büyük heyecan Çarşamba günü start alıyor. Süper Lige yükselme adına play-off yarı final maçlarına çıkacak olan BB Erzurumspor, ilk maçta evinde ağırlayacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarına başladı. Dört takımın Süper Lige çıkma mücadelesi vereceği play-off etabında BB Erzurumspor, ilk maçını Çarşamba günü Kazım Karabekir stadında İstanbulspor ile oynayacak.  Denizlispor maçında as kadroyu kafileye dahil etmeyen ve yedek oyunculara şans veren teknik patron Muzaffer Bilazer, Denizli deplasmanından döner dönmez İstanbulspor maçının hazırlıklarına start verdi.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA MECBURUZ"

Kulüp tesislerinde oyuncuları ile kısa bir toplantı gerçekleştiren Muzaffer Bilazer, "Artık hiçbir mazeretimiz yok. Kazanmaktan başka çerimiz de yok. Rakip kim olursa olsun Erzurumspor'u Süper Lige çıkarmak adına elimizden geleni yapmaya mecburuz. Bu büyük camia sizlerden şampiyonluk bekliyor. Eminimki sizlerde bunu başarmak için elinizden geleni yapacaksınız. Sizlere güvenimiz tam"dedi.

TAKTİK ÇALIŞTILAR

Muzaffer hoca ve yardımcıları nezaretinde teknik ve taktik antrenman yapan futbolcular, şampiyonluk için kenetlendiler. Morallerin yerinde olduğu mavi beyazlı takımda, dün taktik ağırlıklı idman yapıldı. Muzaffer hoca, İstanbuspor maçında sahada görmek istediği oyun kurgusunun provasını yaptırdı. İlk maçta avantajlı bir skorla sahadan galip ayrılmak isteyen Muzaffer Bilazer, bu kapsamda antrenmanlar yaptırdı. Antrenmanlarda futbolcuların keyifli halleri, teknik heyet ve yönetimi sevindiriyor.