Dadaşların gururu Ramazan Polat

’Altın Makaslar Yarışıyor’ programında Jürilik yapan şehrin saç-tasarım markası Ramazan Polat, kuaförlük mesleğinde başarılı yükselişi ile Erzurum'un gururu oldu.

Tarih: 24.11.2022 12:01 Güncelleme: 24.11.2022 12:01
 Dadaşların gururu Ramazan Polat

Sinan AYDIN

Antalya Manavgat’ta bulunan Bosphorus Sorgun Otel’de 1-4 Kasım tarihleri arasında düzenlenen ’’Altın Makaslar Yarışıyor’’ yarışmasında Jürilik yapan şehrin saç-tasarım markası Ramazan Polat, kuaförlük mesleğinde başarılı yükselişi ile Erzurum'un gururu oldu. Aynı zamanda takım kaptanlığı yapan Polat, başarı hikayesini Gazeteniz Günebakışa' anlattı.

ŞOV VİDEOLARIYLA ÜN KAZANDI

31 yaşındaki ünlü Kuaför Ramazan Polat, sosyal medya üzerinde yer alan hesaplarından yaptığı şov videolarıyla ün kazanıp, Erzurum Berberler ve Kuaförler Odası Şov Takımı kaptanlığını yapan bir isim. Asıl mesleği resim öğretmenliği olan ünlü kuaför Ramazan Polat, 1-4 Kasım tarihleri arası Antalya’da düzenlenen 'Altın Makaslar Yarışıyor' müsabakalarına jüri üyesi olarak katılım sağladı.

ÖNEMLİ ORGANİZASYONDA JÜÜYELİĞİ YAPTI

Toplam 7 il ve 3 ülkeden 780 yarışmacının katılım sağladığı yarışmada, Fade ve Tribal Kesim kategorisinde yarışan yarışmacılara puan veren Ramazan Polat, bu konumda Erzurum’u temsil ettiği için gururlu ve mutlu olduğunun altını çizdi. Kimseden destek almadan kendi çabalarıyla bu konuma yükseldiğini belirten Ramazan Polat, yarışmalarda ve bu gibi yarışmalarda arkasında olan ve desteğini esirgemeyen Erzurum Berberler Odası yöneticilerine teşekkür etti.

100 BİNDEN FAZLA TAKİİSİ VAR

Sosyal medya aracılığı ile tanındığını ve ün kazandığını tekrarlayan Ramazan Polat, şu anda sosyal medya hesaplarında 100 binden fazla takipçisinin olduğunu belirterek sosyal medya platformları aracılığı yükseldiğinin altını çizdi. Erzurum Palandöken ilçesinde yer alan kendisine ait kuaför dükkânı işletmeciliğini yapan Ramazan Polat sosyal medyadan ve her türlü şekilde kendisine çıkılan destek için herkese teşekkür etti.