Erzurum İHH ilçelerde yardıma koşuyor

Erzurum İHH, 4 ilçede yardım bekleyenlerin yüzünü güldürdü. Yetim olan nişanlı bir kızın çeyizi düzüldü, 13 aileye kurban eti dağıtılıp, 7 çocuk baştan aşağı giydirildi.

Tarih: 11.05.2022 17:02
 Erzurum İHH ilçelerde yardıma koşuyor

Sinan AYDIN

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Erzurum Şubesi, Karayazı, Karaçoban, Olur ve Horasan ilçelerinde yardıma muhtaç vatandaşlara gıda ve ihtiyaç malzemeleri dağıttı. Maddi durumu olmayan aileler ile hayırseverler arsıdına köprü görevi üstlenen yardım kuruluşlarından birisi olan İHH İnsani Yardım Vakfı, Erzurumdaki şubesi aracılığı ile 4 ilçede yardım bekleyenlerin yüzünü güldürdü.

NİŞANLI KIZA ÇEYİZ YARDIMI

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, yardım yapılan kişi sayısı ve yardım detayları açıklandı. Buna göre; Erzurum İHH Karayazı İlçe Temsilciliği, yetim bir ailenin nişanlı kızının çeyizini hazırlayarak hanelerine ulaştırdı. Karaçoban İlçe Temsilciliği, ihtiyaç sahibi 13 aileye kurban eti payı, yetim 7 çocuğa ise giysi yardımı ulaştırdı. Olur İHH İlçe Temsilciliği, yetim öğrenciler için gelen giysi yardımlarını ulaştırılmak üzere öğretmenlerine teslim etti. Horasan İlçe Temsilciliği ise, ihtiyaç sahibi bir aileye gıda yardımı ulaştırdı.