Erzurumspor bugün İstanbul'a uçuyor

Hedef İstanbul'dan puan yada puanlarla dönmek

Tarih: 22.04.2022 16:44
 Erzurumspor bugün İstanbul

Tuzlaspor ile 1-1- berabere kalarak ilk iki şansını mucizelere bırakan BB Erzurumspor'da, rakiplerden İstanbulspor ve Eyüpspor'un da puan kaybetmesi playof umutlarını iyice artırdı.

Sinan AYDIN

Spor Toto 1.Ligin 34.haftasına deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını tamaladı. Dadaşlar bugün havayolu ile İstanbul'a geçecek. Tuzlaspor ile 1-1- berabere kalarak ilk iki şansını mucizelere bırakan BB Erzurumspor'da, playof rakiplerinden İstanbulspor ve Eyüpspor'un da puan kaybetmesi playof umutlarını iyice artırdı.

HEDEF İSTANBUL'DAN PUAN YADA PUANLARLA DÖNMEK

Mavi Beyazlı futbolcular, dünkü antrenmanda taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Futbol sorumlusu Muzaffer Bilazer, oyuncuları ile yaptığı toplantıda Tuzlaspor maçını unutup İstanbulspor maçına konsantre olmalarını istedi. Daha önce yaptığı açıklamada hedefe ulaşmak için sezon sonuna kadar maç maç ilerleyeceklerini söyleyen Muzaffer Bilazer, playof rakiplerinden İstanbulspor'u yenerek büyük ölçüde ilk altı arasına girmeyi garantilemek istiyor. İstanbul'da  zorlu bir 90 dakikaya çıkacak olan futbolcular, bu maçtan puan yada puanlar getirerek Tuzlaspor karşısında kaybedilen iki puanı telafi etmek istiyor.   

MUZAFFER BİLAZER'İN TUZLASPOR MAÇI YANLIŞLARI UNUTULMUYOR

Maç sonrası yaptığı açıklamada hatalardan ders çıkararak İstanbulspor maçına hazırlanacaklarını söyleyen Muzaffer Bilazer'den kadro tercihi ve oyuncu değişikliklerinde daha dikkatli ve planlı davranmasını bekleyen taraftarlar ve spor otoriteleri, Tuzlaspor maçında teknik direktör yanlışlarının sahaya yansıdığını düşünüyor. İlk 11'de Süleyman Koç tercihi ve sahanın en iyilerinden Olanare'nin oyundan çıkartılarak rakip savunmanın rahatlatılmasının galibiyete engel olduğu görüşü hakim. Muzaffer Bilazer'in yanlış kadro ve oyuncu değişikliklerinin yanında oyuncuların  değim yerinde ise yerlerde sürünen performansı da kaçan puanlarda etkili oldu.

SZUMSKİ KALEYE DÖNÜYOR

BB Erzurumspor 51 puanla 5. sırada, rakibi İstanbulspor ise 54 puanla 4. sırada bulunuyor. Bu arada sarı kart cezalısı olduğu için Tuzlaspor maçında takımını yalnız bırakan başarılı file bekçisi Jakub Szumski ile aynı şekilde olan stoper Mustafa Akbaş, cezaları bittiği için İstanbulspor maçında oynayabilecekler. Muzmin sakat Aykut Demir'in son durumu ise maç saati belli olacak. Performansları oldukça düşük olan Novikovas, Aly Malle ve Gökhan Alsan'a İstanbulspor maçında ilk 11'de görev verilip verilmeyeceği ise maç saati belli olacak. Spor Toto 1. Ligin 34. haftasında,  24 Nisan Pazar günü akşam saat 20:30'da İstanbulspor ile Büyüehir Belediye Erzurumspor karşı karşıya gelecek.