Erzurumspor bugün topbaşı yapıyor

Deplasmanda Denizlispor’u 2 – 0’lık sonuçla yenerek önemli bir galibiyet elde eden Erzurumspor'da, futbolculara verilen 3 günlük izin bugün sona eriyor.

Tarih: 16.03.2023 13:21
  Erzurumspor bugün topbaşı yapıyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin 26. haftasını rakibi Yeni Malatyaspor'un ligden çekilmvsi sonrası maç yapmadan geçirecek olan Erzurumspor'da, futbolculara verilen 3 günlü izin bugün sona eriyor. Denizlispor maçından sonra teknik direktör Hakan Kutlu tarafından izne gnderilen futbolcular, bugün akşam saatlerinde tesislerde toplanarak Bodrumspor maçının hazırlıklarına başlayacaklar. 

ALTYAPI OYUNCULARI GALİBİYETTE BÜYÜK PAY SAHİBİ OLDU

Ligin 27. haftasında deplasmanda Bodrumspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçtan da puan yada puanlar alarak düşme potasından iyice uzaklaşmak istiyor. Denizlispor’u 2 – 0’lık sonuçla yenerek ligde kalma adına önemli bir avantaj elde eden mavi beyazlı takımda, altyapıdan gelen Özgür ve Cengizhan'ın galibiyette büyük pay sahibi olması ise ayrı bir sevinç yarattı. 

EREN TOZLU TARAFTARIN GÖNLÜNDE TAHT KURDU

İlk golü atan Özgür'ün bundan sonraki performansının dahada yükselmesi beleniyor. 6 hafta sonra galibiyet özlemini gideren Erzurumspor'da, maçın yıldızı olan Eren Tozlu taraftarın gönlünde taht kurdu. Eren Tozlu, orta saha ve forvette tecrübesini konuşturarak takıma dinamizm kazandırdı, ikinci golü atarak takıını rahatlattı ve galibiyette büyük rol oynadı. Erzurumspor, Yeni Malatyaspor maçını hükmen kazanacağı için puanını 24'e yükseltecek.