Erzurumspor Eyüpspor maçında kayıp yaşamak istemiyor

İstanbul'da 3-3'lük Ümraniye'ye beraberliği sonrası iki puan bırakarak Erzurum'a dönen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, İstanbul'un bir diğer takımı olan Eyüpspor'u eli boş göndermek istiyor.

Tarih: 14.02.2022 19:28
 Erzurumspor Eyüpspor maçında kayıp yaşamak istemiyor

Sinan AYDIN 

Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasında Peembe günü Eyüpspor ile karşılaşacak olan Büyüehir Belediye Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Gtiğimiz Pazar günü deplasmanda Ümraniyespor ile gol düellosu şeklinde geçen maçın ardından 3-3 berabere kalarak şampiyonluk yolunda çok önemli iki puan daha kaybeden BB Erzurumspor, deplasmanda galip gelememe fobisini sürdürdü.

DIŞ SAHADA ÇOK ÖNEMLİ PUANLAR BIRAKTIK

Dış sahada çok önemli puanlar bırakmaya devam ederek şampiyonluk yolunda taraftarlarını endişeye sevk eden BB Erzurumspor, rakibi Ankaragücü'nün puanlar kaybettiği haftada avantajı kullanamadı. Ümraniye beraberliği sonrası puan cetvelinde Ankaragücü ile 6, Ümraniyespor ile de 4 puan fark oluştu. Şampiyonluk yolunda önemli kayıplar yaşayan BB Erzurumspor, konuk edeceği zorlu Eyüpspor maçında kayıp yaşamak istemiyor.

EYÜPSPOR MAÇI ÇOK ÖNEMLİ

Mavi Beyazlı futbolcular, bu doğrultuda Ümraniye maçının hemen ardından ara vermeden Eyüpspor maçı hazırlıklarına başladı. Yoğun ve zor bir maç takvimine giren BB Erzurumspor, 5 haftalık periyotta alacağı sonuçlarla şampiyonluk yolundaki kaderini de kendisi belirleyecek. Teknik Direktör Yücel İldiz, oyuncuları ile sık sık toplantılar yaparak, zorlu maç takviminden alınacak puanların önemine vurgu yapıyor. Yücel hoca, Ümraniyespor maçında ortaya konulan futboldan dolayı futbolcularını tebrik ederek, Eyüpspor maçında daha kontrollü ve atak bir futbolla galibiyet beklentisini oyuncularına iletti.

TOPU AYAKTA TUTMAMIZ LAZIM

Erzurumspor tesislerinde dün gerçekleşen antrenmanda teknik ve taktik çalışan futbolcular, Eyüpsor maçından galip ayrılmak için kenetkendiler. Bu arada teknik patron Yücel İldiz'in Ümraniyespor maçında ortaya çıkan kanat zaafiyetine çözüm bulmak için yeni varyanslar denediği, takımın savunma hattının iyi ve tecrübeli futbolculardan oluşmasına rağmen topun ayakta tutulmaması sonucu kolay gol yenilmesinin önüne gmek için de çözüm yolları ve yeni taktikler arayışında olduğu öğrenildi. Büyüehir Belediye Erzurumspor, 17 Şubat Peembe günü saat 17.00'da, Kazım Karabekir stadyumunda puan cetvelinde bir sıra gerisinde bulunan Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek.