Erzurumspor galibiyete odaklandı

BB Erzurumspor, bugün yapacağı son antrenmanla Keçiörengücü maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Camia galibiyete kilitlendi, taraftar maça davet edildi.

Tarih: 12.05.2022 22:27
 Erzurumspor galibiyete odaklandı

Sinan AYDIN

Yarın evinde Süper Toto 1. ligin 37. hafta karşılaşmasında Ankara Kiörengücü'nü konuk edecek olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı son antrenmanla tamamlayacak. Dünkü antrenmanda taktik çalışan futbolcular, içeride oynayacakları sezonun son maçını galibiyetle kapatmak istiyor. Futbol sorumlusu Muzaffer Bilazer, oyuncularından Kiörengücü'nün etkili isimleri Ezeh ve Olawoin'e karşı dikkatli olmalarını istedi.

GÖKHAN KARDEŞ'İN PERFORMANSI DÜŞÜNDÜRÜYOR

Muzaffer hoca, dünkü idmanda Kiörengücü maçında sahada görmek istediği oyun kurgusunu oyuncularına anlatarak çalışma yaptırdı. Savunma oyuncularından Gökhan Kardeş'in kötü performansı, Muzaffer Bilazer'i kara kara düşündürüyor. Ancak Aykut Demir'in takımla birlikte antrenmanlara başlaması ise sevindiriyor. Aykut Demir'in maç eksiğini kapatıp hazır olması halinde, play-off maçlarında Mustafa Yumlu ve Mustafa Akbaş ile birlikte savunma üçlüsünde görev alması bekleniyor.

HAYDİ MAÇA

Spor otoriteleri ve taraftarlar da, Gökhan Kardeş'in BB Erzurumspor'a play-off maçlarında zor anlar yaşatacağı görüşünde hem fikir. Ligi üç yada dördüncü sırada bitiren takımların play-off maçlarında ikinci maçı evinde oynama avantajına sahip olacak olması, BB Erzurumspor'un Kiörengücü maçından galibiyetle ayrılmasını zaruri kılıyor. Avantajı kullanmak isteyen Muzaffer hoca ve talebeleri, taraftarı ile beraber iç sahada tur atlayıp finale kalmak istiyor. Bu kapsamda play-off öncesi tüm taraftarların Kiörengücü maçında Kazım Karabekir stadyumunu doldurmaları isteniyor.

TAKIM GALİBİYETE KENETLENDİ

Yarın saat 16.00'da Kazım Karabekir Stadyumu’nda konuk edeceği Ankara temsilcisiyle tıklım tıklım dolu tribünler önünde maça çıkmayı arzulayan Erzurumspor'lu futbolcular, galibiyet için kenetlendi. Keçiörengücü maçının ardından son bir maç kalacağını hatırlatan Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer,  “Ondan sonra geriye Play-Off maçları kalacak. Takımımızı bu maçlara tıka basa dolu tribünlerle uğurlamak, moral ve motivasyon açısından büyük fırsat olacak. Bu anlamda taraftarlarımızın desteğini ve ilgisini bekliyoruz” diye konuştu.