Erzurumspor güç depoluyor

Milli ara nedeniyle yaklaşık 20 gündür maç yapmayan takım, Balıkesirspor maçını hazırlıklarını sadece kendi tesislerinde antrenmanlar yaparak sürdürüyor.

Tarih: 31.03.2022 17:57
 Erzurumspor güç depoluyor

Neden hiç hazırlık maçı yapılmadığı tartışmaları ise sürüyor.

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin 30. haftasında deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Milli  ara nedeniyle yaklaşık 20 gündür maç yapmayan takım, Balıkesirspor maçını hazırlıklarını sadece kendi tesislerşnde antrenmanlar yaparak sürdürdü.

Ç HAZIRLIK MAÇI YAPMADILAR

Teknik heyetin milli arada neden hiç hazırlık maçı yapmadığı tartışılırken, mavi beyazlı takım sadece teknik ve taktik antrenmanlar yaparak hem güç hem de kondisyon depoladı.  Büyüehir Belediye Erzurumspor'da, alınan kötü sonuçlar sonrası  futbolcuların bozuk olan moralleri teknik heyetin yoğun terapisi ile düzeltildi. Yerli ve yabancı oyuncular kenetlenirken, kalan 8 maçta tarih yazmak için adeta ant içtiler. Taraftarlar ise takımın en kötü ihtimalle playofa kalması ile moral bulmayı düşünüyor.

OLUMSUZ HAVA DAĞITILDI

Mavi Beyazlı takım, dünkü antrenmanla da Pazar günü karşılaşacağı  Balıkesirspor mesaisini sürdürdü. Teknik Patron Muzaffer Bilazer, antrenmanların temposunu yükseltiyor, futbolcular da hırslı ve istekli çalışıyor. Futbol Sorumlusu Muzaffer Bilazer’in yanı sıra Serkan Zaimoğlu, Uğur Bayarslan ve Gökhan Ataseverin de çabaları sonrası futbolculara moral motivasyon yüklendi, olumsuz hava dağıtıldı. Oyuncular, kalan 8 maçta tarih yazmak için kenetlendiler. Mavi-beyazlı futbolcular,  taraftarlardan da kendilerine bu zorlu süreçte sahip çıkmalarını ve destek vermelerini istiyorlar.

RAKİP KÜME DÜŞTÜ GİBİ

Futbolcular sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarını bunu taraftarın desteği ile başaracaklarını ifade ettiler. Mavi-beyazlı futbolcular ligin 30’ncu haftasında deplasmanda Balıkesirspor karşısında galip gelerek umutlarını kalan haftalara taşıyacaklarının altını çizerek, bundan sonra oynanacak her maçın final havasında geçeceğini açıkladılar. BB Erzurumsporlu futbolcular, “Hepimiz bu kulüp için son maça kadar elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımız da Dadaşlık ruhu ile stadı doldursunlar. Bize güç ve kuvvet versinler” diye konuştular. Rakip Balıkesirspor ise matematiksel olmasa da büyük ölçüde ikinci lige düşmüş durumda. O nedenle, rakipte kötü tablo sürüyor. Dadaşlar bu maçı kazanarak çıkışa gmek istiyor.