Erzurumspor için kader haftaları başlıyor

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, hafta sonu bol bol  antrenman yaparak Balıkesirspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanların temposu yükseldi, Dadaşlar galibiyete odaklandı.

Tarih: 27.03.2022 16:21
 Erzurumspor için kader haftaları başlıyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin 30. haftasında hafta sonu deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak olan Büyüehir Belediye Erzurumspor, hafta sonu bol bol  antrenman yaparak bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Muzaffer Bilazer nezaretinde teknik ve taktik antrenmanlar yapan mavi beyazlı takım, Balıkesirspor'u yenerek çıkışa gmek istiyor.

BALIKESİRSPOR'U MUTLAKA YENMEK ZORUDAYIZ

Hafta içi kar yağışı ve tipi altında antrvnmanlar yapan futbolcular, hafta sonu ise soğuk ancak güneşli havada çalışma yaptılar. Playof şansını sürdürmek için düşme potasındaki Balıkesirspor'u mutlaka yenmek zoruda olan Muzaffer Bilazer'in talebeleri, dünkü antrenmanda taktik ağırlı çalışma yaptılar. Muzaffer hoca , takımın içinde bulunduğu olumsuz havayı sona erdirmek için futbolcuları ile sık sık toplantılar yaparak onları hem psikolojil olarak hem de taktiksel açıdan Balıkesirspor maçına hazırlıyor.

SAKAT FUTBOLCU YOK

BB Erzurumspor'da Balıkesirspor maçı öncesi sakat futbolcu bulunmuyor. Takımla birlikte antrenmanlara başlayan Novikovas'ın da Muzaffer hocanın görev vermesi halinde Balıkesirspor maçında oynayabileceği öğrenildi.  Kart cezası nedeniyle Samsunspor maçında oynayamayam Aykut Demir de bu maçta oynayabilecek.  Spor Toto 1. Ligin 30. haftasında Balıkesirspor ile Büyüehir Belediye Erzurumspor, 3 Nisan Pazar günü saat 16.00'da karşı karşıya gelecek. MHK tarafından mücadeyi yönetecek hakem triosu henüz açıklanmadı.