Erzurumspor moralli hazırlanıyor

Manisa FK'yı yenerek üç haftalık galibiyet hasretine son veren BB Erzurumspor'da keyifler yerinde. Futbolcular, 1 günlük iznin ardından Ümraniyespor maçının hazırlıklarına dün başladılar.

Tarih: 08.02.2022 19:24
 Erzurumspor moralli hazırlanıyor

Sinan AYDIN

Zirve yarışından kopmamak için Kazım Karabekir stadyumunda Manisa FK'yı yenerek üç haftalık galibiyet hasretine son veren BB Erzurumspor'da keyifler yerinde. Yeni hocası Yücel İldiz’e galibiyetle ‘hoş geldin’ diyen futbolcular, Ümraniyespor maçına moralli hazırlanıyor. Spor Toto 1. Ligin 24. Haftasında deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaşacak olan BB Erzurujmspor'da, futbolcular 1 günlük iznin ardından dün antrenmanlara başladı. Zirve yarışından kopmamak için Manisaspor'u yenerek hanesine çok önemli bir üç puan kazandıran mavi yazlılar, yeni teknik direktörü Yücel İldiz’le galibiyet serisi başlatmak istiyor.

AKBAŞ'IN YERİNE YUMLU OYNAYACAK

BB Erzurumspor’da Teknik Direktör Yücel İldiz, zorlu viraja giren takımının kayıp yaşamaması için çaba gözteriyor. Hafta sonu İstanbul'da Ümraniyespor ie zırlu bir 90 dakikaya çıkacak olan BB  Erzurumspor'da, deneyşimli hoca Yücel İldiz Ümraniyeyi yenmenin planlarını yapıyor. Dünkü antrenmanda düz koşu ile başlayan futbolcular, daha sonra teknik ve taktik çalışma yaptılar. Mavi Beyazlı takımda, kırmızı kart gören Mustafa Akbaş'ın yerine Mustafa Yumlu'nun oynatılması bekleniyor. Dadaşlarda, Manisaspor maçında sonradan oyuna giren Aly Malle'ye Ümraniye maçında ilk 11'de gören verilmesi bekleniyor.

ERZURUMSPOR ZORLU VİRAJA GİRİYOR

Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenen maç programlarına göre, Pazar günü Ümraniyespor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, hafta içi Perşembe günü saat 17.00' da yine ligin şampiyon adaylarından biri olan Eyüpspor'u Kazım Karabekir stadında ağırlayacak. Ligin 26. hafta müsabakalarında ise mavi beyazlılar 21 Şubat Pazartesi günü Adana deplasmanında olacak. 27 Şubat'ta evinde Ankaragücü'nü ağırlayacak olan BB Erzurumspor, 5 Mart tarihinde deplasmanda Altınordu ile karşılaştıktan sonra 12 Mart tarihinde de evinde Samsunspor ile maç yapacak.