Erzurumspor Pazar günü topbaşı yapıyor

Ligin ilk yarısının son maçında Denizlispor'u mağlup ederek zirve inadını sürdüren Erzurumspor'da lige verilecek aradan dolayı izned ayrılan futbolcular, Oazar günü topbaşı yaapcak.

Tarih: 29.12.2021 18:44
 Erzurumspor Pazar günü topbaşı yapıyor

Sinan AYDIN

Spor toto 1. Ligde ilk yarının son hafta maçında Denizlispor'u Kazım Karabekir Stadında 3 - 1 mağlup ederek hanesine üç puanı yazdıran Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da, ilk dedrenin sona edrmedsi üzedrined futbolcular Salı günü izne ayrılmıştı. Yılbaşını kimi memleketlerinde kimi  de mini bir tatil ile girecek olan mavi beyazlı futbolcular, Pazar gününe kadar izinli sayılacak.

SAKAT FUTBOLCULAR DÖNÜYOR

BB Erzurumsporlu oyuncular ardından Pazar günü bir kez daha kulüp tesislerinde toplanacak ve ligin ikinci yarısının ilk hafta müsabakası olan Menemenspor maçının hazırlıklarına başlayacaklar. Bu arada ligin ilk yarısını 36 puan ile kapatan Erzurumspor'da ara nedeniyle sakat futbolcularında düzelmesi bekleniyor. Tedavilerine devam edilen ve uzun zamandır takımdan ayrı olan Eren Tozlu'nun Menemenspor maçına yetişme ihtimalinin yüksek olduğu diğer sakat oyuncular Aly Malle ile Mustafa Akbaşın da kısa sürede durumlarının netlik kazanacağı belirtildi.

TRANSFER TAHTASI BELİRSİZLİĞİ SÜRÜYOR

Bu arada BB Erzurumsporda kapalı olan transfer tahtasının durumu ise belirsizliğini koruyor. Geçmiş dönemlerde yapılan yabancı oyuncu transferleri ve bu oyuncuların ücretlerinin ödenmemesinden ötürü oluşan borç, mavi beyazlı takımı transfer yasağı ile karşı karşıya bırakmıştı. Kulüp Başkanı Ömer Düzgün'ün açıklamalarına bakılırsa transfer yasağının kaldırılması için en az 26 milyon lira sıcak para gerekli. Başkan Düzgün, tahtayı açmayacaklarını ve mevcur kadro ile yola devam edeceklerini açıklamıştı. Maddi sıkıntının yaşandığı Erzurumspor'da, transfer yasağının kaldırılıp kaldırılmayacağı merakla bekleniyor. Bu arada 12 Ocak tahinde başlayacak olan ara transfer dönemi öncesi Erzurumspor'un şampiyonluk yolundaki Rakipleri şimdiden harekete geçti. Özellikle Ankaragücü, Ümraniyespor, Samsunspor, Kocaelispor ve Eyüpspor gerek Süper Ligden ve gerekse Spor Toto 1. Ligden bazı oyuncular ile görüşmelere start verdiler.