Erzurumspor taktik çalıştı

Boluspor galibiyeti ile Süper Lig yarışına yeniden ortak olacak olan BB Erzurumspor'da, futbolcular dünkü antrenmanda taktik çalıştı.

Tarih: 14.04.2022 16:23
 Erzurumspor taktik çalıştı

Sinan AYDIN

Yarın Spor Toto 1. Ligin 32. haftasında Beypiliç Boluspor ile deplasmanda karşılaşacak olan BB Erzurumspor, taktik ağırlıklı çalışmalarla bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Futbolcular, dünkü antrenmanın bir bölümünü Kazım Karabekir stadyumunda yaptı. Boluspor'u yenerek galibiyet serisi başlatmak isteyen futbolcular, hem ilk ikiyi hem de playofu sonuna kadar kovalamak istiyorlar. 

MUZAFFER HOCA FUTBOLCULARI AYAĞA KALDIRMAYI BAŞARDI

Teknik patron Muzaffer Bilazer, takımdaki olumsuz havayı dağıtıp futbolcuları yeniden ayağa kaldrımayı başardı. Muzaffer hoca, Balıkesirspor galibiyeti ile başlattığı çıkışı, Bolu maçı ile devam ettirmek istiyor. Futbolcuları ile yaptığı toplantıda Boluspor'un üst üste aldığı mağlubiyetler sonrası küme düşme potsına yaklaştığını, bu nedenle yaralı aslan olduğunu hatırlatan Muzaffer Bilazer, temkinli oynayıp antrenmanlarda ortaya koydukları taktiği sahaya yansıtıp galip ayrılacaklarına inandığını söyledi.

ZOR HAFTALARA GİRDİK

Boluspor deplasmanından 3 puanla dönmek zorunda olduklarını futbolcularına anlatan Muzaffer hoca, Zor haftalara girdik. Artık puan aslanın ağzında değil adeta midesinde. O nedenle o puanları mücadelemizle aslanın midesinden söküp almamız lazım. Boluspor maçını kazanırsak, play-off biletini cebimize koymuş oluruz büyük oranda. İlk iki içinde matematiksel olarak şansımız var. Maçlarımızı kazanarak rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz” diye konuştu.

NOVİKOVAS İLK 18'DE OLABİLİR

BB Erzurumspor'un antrenmanlarına, sakatlıktan dönen başarılı kanat oyuncusu Noviovas'ta katılmaya başladı. Mili maçta sakatlığı nüksettiği için bir süre daha tedavi gören Novikovas, salonda antrenmanlar yaptıktan sonra takımla birlikte çalışmalara katılmaya başladı. Teknik patron Muzaffer Bilazer, dünkü antrenmanda Boluspor maçında sahada görmek istediği oyun kurgusunu futbolcularına anlattı. Muzaffer hocanın Novikovas'ı 18 kişilik kadroya alıp, son durmuna göre en az bir devre oynatmayı düşündüğü öğrenildi. Spor Toto 1. Ligin 32. haftasında Beypiliç Boluspor ile BB Erzurumspor, 16 Nisan Cumartesi günü Bolu stadyumunda karşı karşıya gelecek.