Erzurumspor'da ağızları bıçak açmıyor

Evinde şampiyonluk yarışındaki en ciddi rakibi MKE Ankaragücü’ne 1-0 kaybettikten sonra deplasmanda ligin en zayıf rakibine de 1-0 mağlup olarak şansınıı iyice azaltan BB Erzurumspor'da, değim yerinde ise kimsenin ağzını bıçak açı

Tarih: 07.03.2022 18:01
 Erzurumspor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligde 28. Haftanın en önemli karşılaşmalarından birinde Altınordu'ya da yenilerek ilk iki şansını mucizelere bırakan Erzurumspor'da sessizlik hakim. MKE Ankaragücü’ne 1-0 mağlup olduktan sonra Altınordu ya da yenilen futbolcular, taraftarın sabrını taşırmış durumda. Sezon başından beri maddi krizi çözmek için uğraşan ancak şuana kadar başarısız bir yöçnetim anlayışı sergilemekle suçlanan Yönetim, Altınordu mağlubiyeti sonrası Yücel İldiz'in görevine son vermişti. Hoca arayışlarını sürdüren yönetime taraftarın tepkisi büyük.

SEKMEN’IN TAVRI MERAK KONUSU

Göreve geldiği günden beri Erzurum’da spora çağ atlatan ve Erzurumspor’a da üst üste şampiyonluklar ve iki kez de Süper Lig gururu yaşatan Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in bu süreçte nasıl bir tavır ortaya koyacağı merak konusu oldu. BB Erzurumspor’da dört şampiyonluk yaşayan Belediye Başkanı olarak tarihe geçen Sekmen’in bu sezon da takım Süper Ligin eşine gelmişken bir anda düşüşe gmesi karşısında nasıl bir tavır takınacağı merakla bekleniyor. BB Erzurumspor’un, MKE Ankaragücü’ne 1-0 kaybettiği maçta takımı desteklemek ve motive etmek yerine bazı kendini bilmez taraftarların stadyumun koltuklarını kırarak sahaya fırlatması da takımın iyice düşüşe gmesinin etkenleri arasında gösteriliyor.