Erzurumspor'da tek hedef galibiyet

Kazım Karabekir stadyumunda Altaş Denizlispor'la karşılaşacak olan Erzurumspor, galibiyete odaklandı. Muzaffer hoca ve oyuncuları, dünkü antrenmanda taktik ağırlıklı bir idman yaptı.

Tarih: 30.09.2022 10:03
 Erzurumspor

Sinan AYDIN

Spor Totot 1. ligin 7. haftasında Pazartesi günü Kazım Karabekir stadyumunda Altaş Denizlispor'la karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın ara vermeden sürdürüyor. Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, tek düşüncelerinin galibiyet almak olduğunu söyledi. 

GALİBİYETLE TANIŞMAK İSTİYORUZ

Muzaffer hoca ve oyuncuları, dünkü antrenmanda taktik ağırlıklı bir idman yaptı. Rakibin artılarını ve eksilerini futbolcularına anlatıp sahada görmek istediği oyun kurgusunun provalarını yaptıran Muzaffer hoca, galibiyetten başka bir sonucun akıllarından gmediğini oyuncularına anlatıyor. Galibiyet hasretine son vermek isteyen Erzurumspor camiası, Denizlispor maçı yeni bir sayfa açmak istiyor.

GÖKTUĞ VE ORHAN SARI KART SINIRINDA

Her iki hocanın da taktik savaşı verecekleri bir mücadele olması beklenen maçta, Erzurumspor'un sakat ve cezalı futbolcusu bulunmuyor. Mavi Beyazklı takımda tek endişe, kaleci Göçktuü ile savunmanın önemli ismi Orhan Ovacıklı'nın 3 sarı kart ile sınırda olması. Muzaffer hoca iki oyuncusu ile de konuşarak Denizlispor maçında dikkatli olmalarını istediği öğrenildi. Bu arada takıma sonradan katılan Bedrich'in form tutmaya başlaması, transfer tahtasının kapalı olduğu şu dönemde teknik heyetiin yüzünü güldürüyor. Olanare, Hasek ve Estrella'da antrenmanlardaki performansları ile alkış alıyor.