Erzurumspor'da umutlar yeniden yeşerdi

Balıkesirspor'u 5-1 gibi bir skorla farklı mağlup eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da, neşeli günler geri geldi. 3-4-3 sisteminde başarılı olan Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, taraftarların umutlarını yeşertti.

Tarih: 07.04.2022 18:21
 Erzurumspor


Sinan AYDIN

Balıkesirspor galibiyeti sonrası mavi beyazlı takımda umutlar yeniden yeşerdi. Bu haftayı BAY geçecek olan takımda, antrenmanlar neşe içinde geçiyor. Spor Toto 1. Ligin 30. haftasında deplasmanda Balıkesirspor'u 5-1 gibi bir skorla farklı mağlup eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da, neşeli günler geri geldi. Muzaffer Bilazer tarafından 2 gün izin verilen futbolcular, izin dönüşü Boluspor maçı hazırlıklarına başladı.

MUZAFFER BİLAZER TARAFTARIN UMUDUNU YEŞERTTİ

Deplasmanda 10 haftalık galibiyet hasretine de son veren mavi beyazlı takımda, futbolcuların keyifleri yerinde. Play of yolunda çok önemli bir galibiyete imza atan BB Erzurumspor, suskun golcüsü Olanare'yi de Balıkesirspor maçında kazandı. 3-4-3 sisteminde başarılı olan Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, taraftarların takdirini kazanıyor. Teknik patron Muzaffer Bilazer, dünkü antrenmanda futbolcularına teknik ve taktik idman yaptırdı.

FUTBOLCULARINA GÜVENİYOR

Muzaffer hoca futbolcuları ile yaptığı toplantıda Balıkesirspor maçında gösterdikleri mücadele için tebrik etti. Aynı mücadeleyi Boluspor maçında da göstermelerini isteyen Muzaffer hocanın, '' Size güveniyorum. Sezon sonuna kadar kalan maçlarımız kazanıp hedefe ulaşmak istiyoruz. Bunu başaracak güçte bir kadromuz var. Bütün maçlara maç maç bakarak sezon sonunda hedefe ulaşacağımıza inanıyorum'' dediği öğrenildi. BB Erzurumspor 16 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak.