Erzurumspor'un kazanmaktan başka çaresi yok

Yarın evinde Samsunspor'u ağırlayacak olan BB Erzurumspor,tüm planlarını galibiyet üzerine yapıyor.

Tarih: 17.03.2022 17:52
 Erzurumspor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin 29. haftasında yarın Kazım Karabekir stadyumunda Yılport Samsunspor'u ağırlayacak olan BB Erzurumspor, hazırlıklarını arakıksız sürdürüyor. Muzaffer Bilazer yönetiminde çalışmalar tempolu bir şekilde devam eden dadaşlarda, tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor.

SAMSUNSPOR MAÇINA FARKLI TAKTİK

Son 6 haftada sadece bir galibiyet alabilen ve zirvenin 13 puan gerisine düşen BB Erzurumspor’da, Muzaffer hoca oyuncularına bir yandan psikolojik destek verirken, diğer yandan da Samsunspor maçında sahada görmek istediği oyun kurgusunun provasını yaptırıyor. Dadaşların bu maça farklı bir oyun taktiği ile çıkacağı öğrenildi. Oyuncularına moral ve motivasyona dayalı antrenmanlar yaptıran genç teknik adam, futbolcularının Samsunspor karşısında sahadan zaferle ayrılması için işi sıkın tutuyor.

SÜPER LİG MÜCADELESİ SON MAÇA KADAR SÜRECEK

Sezon başında hedefini Süper Lig olarak belirleyen ve artık final haftalarına girilirken, Lider Ankaragücü ile arasındaki puan farkı 13 olan Dadaşların, ikinci sıradaki Ümraniye ile de arasında 10 puanlık bir fark bulunuyor. Dadaşlar Süper Lig mücadelesi son maça kadar sürecek. Bu arada Spor Toto 1 Ligin 30,31,32,33,34 ve 35. hafta maç programı açıklandı. Buna göre 30. hafta Balıkesirspor ile deplasmanda karşılaşacak olan B Erzurumspor, evinde 31. haftayı BAY geçecek. 32. hafta Beypiliç Boluspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Dadaşlar, 33. hafta evinde Tuzlaspor'u ağrlayacak. 34. hafta İstanbulspor ile deplasmanda karşılaşacak olan mavi beyazlı takım, 35. haftada ise Kazım Karabekir stadyumunda Kocaelispor'u konuk edecek.