ERZURUM’UN IŞIĞI OLACAK

Erzurum’un vatandaşları artık İstanbul’a albüm çıkarmak için gitmelerine gerek kalmadı.

Tarih: 18.09.2023 20:16
 ERZURUM’UN IŞIĞI OLACAK

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan Kumru 

Erzurum’a profesyonel müzik stüdyosu ve klip çekim stüdyosu kurduklarını ifade eden Müzik Şirketi Sahibi Gökhan Işıklı geçmiş yıllarda vatandaşların İstanbul’a giderek albüm çıkarmak için büyük masraf ettiklerini artık İstanbul gibi büyük şehirlere gitmelerine gerek kalmadan gönül rahatlığıyla Albüm çıkarabileceklerini söyledi.

Işıklı,” Ben Gökhan Işıklı ağabeyim Hakan Işıklıyla uzun yıllar İstanbul’da profesyonel ses ve görüntü camiasında çeşitli prodüksiyon yaptık. Tabi İstanbul’un kalabalığı ve yoruculuğu bizi kendi topraklarımıza yatırım yapmaya yönlendirdi. Işıklı müzik olarak Erzurum’a profesyonel müzik stüdyosu, ses kayıt stüdyosu, ve klip çekim stüdyosu kurmaya karar verdik. 

Hiç kolay olmadı. 

Işılı, “Bütün sistemleri kurmak bunu aktif hale getirmek 3 ay sürdü.  Ama bizim burada temel olarak yaptığımız olay insanların artık çevre illerdeki ve ilçelerdeki insanların bir albüm, klip yapmak için batıya gitmelerine engel olmak.  Biz tabiri caizse bir un kapanı merkezi haline getirdik. Burada profesyonel müzik prodüksiyonları, albümleri, klip çekimleri, firma reklam tanıtımları görsel ve renkli her türlü tasarımlar bunlara benzer prodüksiyonları yapıyoruz. Gelen kişi bizim şirketimize geldiği zaman albümüyle, fotoğrafıyla, klibiyle sosyal medyada tanıtılmasıyla ve dijital müzik marketlerinde tanıtılmasına varıncaya kadar komple biz bunları yapıyoruz. kişi bir klip istediği zaman eskiden ne yapıyordu? Gidiyordu İstanbul’a veya farklı bir şehire bir sürü masraf yaparak işlerini hallediyordu. Artık İstanbul’daki profesyonel imkânları biz Erzurum’a getirdik.”

Kardeşlerimize hizmet vermeye hazırız

 Işıklı, “Ağabeyim Hakan Işıklı Aranjör ve yönetmelik yapıyor. ben de aynı zamanda klip yönetmenliği, besteci, söz yazarı olarak burada hizmet veriyoruz. Ünlü bestelere imzamızı attık. Az bana gönder şarkısı gibi ilk albümümüzü Burhan Çacanla daha sonra Mustafa Güneşle ve Orhan Gencebay’la yaptık. Artık hizmet vermeyi Erzurum’da düşünüyoruz.”