Fedakar sağlıkçılara Covid teşekkürü

Şehir hastanesi personeline Covid'le mücadele teşekkürü

Tarih: 05.04.2022 17:23
 Fedakar sağlıkçılara Covid teşekkürü

Salgın büyük oranda geriledi, vaka sayısı her geçen gün azalmaya başladı. Başhekim Dr.Öğr.Üyesi İbrahim Hakkı Tör, Covid19 salgın sürecinde hem Erzurumun hem de bölgenin ağır yükükü omuzlayan personeline teşekkür belgesi verdi.

Sinan AYDIN

Erzurum Şehir Hastanesi, Covid19 salgın sürecinde hem Erzurumun hem de bölgenin ağır yükükü omuzladı. Zaman zaman vaka sayısının arttığı dönemlerde hastanenin bazı servisleri kapatıldı ancak Doktorlar, Hemşireler ve diğer sağlık görevlileri mesai mefhumu gözetmeksizin görev yaptı. Kimzi zaman sağlıkçıların izinleri kaldırıldı kimi zaman da vaka sayısının yoğunluğu nedeniyle personel izin kullanma hakkından feragat ederek korona virüse yakalanan hastalara müdahale etti.

BAŞHEKİM PERSONELİNE TEŞEKÜR ETTİ

Salgın büyük oranda geriledi, vaka sayısı her geçen gün azalmaya başladı. Hastane normal hayata dönünce, Başhekim Dr.Öğr.Üyesi İbrahim Hakkı Tör, çalışanlarına bir hakkı teslim etti. Tör, Covid-19 salgını ile mücadele sürecinde mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan hastane çalışanlarına teşekkür belgesi verdi. Başhekim İbrahim Hakkı Tör, hastanede hizmetlerin aksamaması için brimlere kısım kısım belge taktim töreni yapıyor. İlk olarak Enfeksiyon Hastalıkları, Göğüs Hastalıkları, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları ve İmmünoloji Alerji Hastalıkları hekimlerine teşekkür belgesi verildi. Daha sonra ise hastanenin Laboratuvarlarında çalışanlara teşvkkir edilvrek belge verildi. Hastane personellerine Covid'le mücadele teşekkürü, tüm birmlerde çalışanlara belge verilmesi ile sona erecek.