Fenerbahçe'nin Al-Musrati teklifi reddedildi!

15 Eylül'de bitecek transfer dönemi öncesinde orta sahasını yıldız bir oyuncu ile güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Tarih: 13.09.2023 14:03
 Fenerbahçe

Transfer döneminin en hareketli takımlarından olan Fenerbahçe'de gözler orta saha takviyesine çevirlmiş durumda. Türkiye'de 15 Eylül'de bitecek transfer dönemi öncesinde Al-Musrati için girişimlerini sıklaştıran Fenerbahçe'ye kötü haber gelİrken sarı-lacivertli ekip, rotasını İsmail Kartal'ın onay verdiği yeni isme çevirdi.

TRANSFERDE YILDIZ YAĞDI

Fenerbahçe bu sezon kadrosunu dünyaca ünlü isimlerle güçlendirdi. Geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe'de bu sezon hedef Trendyol Süper Lig ve Avrupa'da şampiyon olmak. Transferde bu doğrultuda hareket eden sarı-lacivertliler; Ryan Kent, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Alexander Djiku, Rodrigo Becao, Mert Müldür, Fred, Szymanski, Cengiz Ünder, Dominik Livakovic, Bartuğ Elmaz ve Umut Nayir gibi isimlerle kadrosunu güçlendirdi. Fenerbahçe'de orta sahaya bir takviye daha yapılması planlandı.

 

Fenerbahçenin Al-Musrati teklifi reddedildi İşte İsmail Kartalın onay verdiği yıldız

 

 

ORTA SAHA İÇİN GÖZLER AL-MUSRATI'YE ÇEVRİLMİŞTİ

Fenerbahçe'de 6 numara pozisyonu için birçok aday gündeme gelse de transferin son günlerinde gözler Braga'dan Al-Musrati'ye çevrildi. Fenerbahçe oyuncu için görüşme gerçekleştirdi.

FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ REDDEDİLDİ

Portekiz basınından Ojogo'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Braga'nın yıldızı Al-Musrati için girişimlerde bulundu. Ancak 8 milyon eurodan daha yüksek bir teklif yapmayan Fenerbahçe, Braga'yı ikna edemedi.

 

Fenerbahçenin Al-Musrati teklifi reddedildi İşte İsmail Kartalın onay verdiği yıldız

 

 

İSMAİL KARTAL'IN ONAY VERDİĞİ İSİM

Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe rotasını Everton forması giyen Andre Gomes'e çevirdi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre sarı-lacivertli eklibin teknik direktörü İsmail Kartal olası Andre Gomes transferine onay verdi.

25 MİLYON EURO'YA İMZA ATTI

30 yaşındaki futbolcu, 2016’da 37 milyon Euro’ya Valencia’dan Barcelona’ya transfer olmuştu. İspanyol devinde beklentileri karşılayamayan Gomes, 2019’da Everton’a 25 milyon Euro’ya imza attı. Portekizli futbolcu geçen sezonu Lille’de kiralık olarak geçirdi, Fransız ekibi satın alma opsiyonunu kullanmayınca Everton’a geri döndü. Deneyimli futbolcu, 2015’ten bu yana sakatlıkları nedeniyle toplam 513 gün sahalardan uzak kaldı.

 

Fenerbahçenin Al-Musrati teklifi reddedildi İşte İsmail Kartalın onay verdiği yıldız

HABER MERKEZİ