Palandöken'in Etekleri İçki Yuvası Oldu

Erzurum'un gözde kayak merkezi olan Palandöken, son zamanlarda içki çöplüğüne döndü.

Tarih: 25.04.2024 22:45 Güncelleme: 25.04.2024 22:54
Palandöken

www.erzurumgunebakis.com/ Sedanur Bingöl 

Palandöken'in doğal güzelliklerine zarar veren bu durumun, aile dostu bir atmosferin yok olmasına yol açabileceğinden endişe ediyor.

Geleneksel olarak ailelerin kayak keyfi yapmak için tercih ettiği bu bölge, son zamanlarda gençler arasında popüler bir içki tüketim noktası haline geldi. Ayrıca, içki tüketiminin artmasıyla birlikte bölgede güvenlik endişeleri de artıyor.

Yetkililerin bu duruma bir çözüm bulması bekleniyor. 

Palandöken'in içki yuvası haline gelmesiyle ilgili endişeler, bölge halkı arasında geniş bir tartışma konusu haline gelmiş durumda. Hem yerel halkın hem de turistlerin bu güzel kayak merkezini keyifle ziyaret edebilmesi için alınacak önlemler merakla bekleniyor.

Palandöken'in Eteklerinde İçki Tüketimi

Son dönemde bölgede içki tüketiminin artmasıyla birlikte, Palandöken'in doğal güzellikleriyle öne çıkan eteklerinde bazı ziyaretçilerin alkol tüketimine yönelmesi endişe verici bir durum olarak değerlendiriliyorken, geleneksel olarak ailelerin kayak keyfi yapmak için tercih ettiği Palandöken'e bu tür davranışların yansıması, bölgede endişeyle karşılanıyor.

Palandöken'in doğal güzelliklerini korumak ve bölgeyi aile dostu bir destinasyon olarak sürdürmek için acil önlemler alınması gerektiği vurgulanıyor.