İlçe Kaderine Terk Edilmiş ...

2000 binli yıllarda 35 bin nüfusa sahip olan ilçe, şimdi 15 bin lire düştü. Bir bakan çıkardık; Cengiz Yavililoğlu. Son 10 yıldır 1 defa gelip Çat'a selam vermedi ..

Tarih: 09.04.2023 14:45 Güncelleme: 10.04.2023 23:09
 İlçe Kaderine Terk Edilmiş ...

www.erzurumgunebakis.com/Mihrimah Nefise Durdag

Yeniden Refah Partisi (YRP) Çat İlçe Başkanı Şakir Kurt İnternet Haber sitemize yaptığı açıklama da; '2000 binli yıllarda 35 bin nüfusa sahip olan ilçe,  şimdi  15 binlere düştü. İlçemiz  Bir Bakan çıkardı;   Cengiz  YAVİLİOĞLU. Son 10 yıldır  1 defa gelip Çat'a selam vermedi '..
Yeniden Refah Partisi Çat ilçe Başkanı Kurt İlçemiz için verdiğimiz mücadelede maalesef çoğu zaman yalnız kaldık. Üzülüyorum: yazık, gerçekten liyakat sahibi olmayan insanları başımıza  taç ettik. 3 yıla yakın süredir ilçemizin problemlerini yazıp çiziyorum.  Diğer partilerin ilçe başkanlarına seslenmek istiyorum: korkularınız var ise bırakın o makamları.  Ya bu ilçenin dertleriyle dertlenin  yada bırakın o koltukları  ..
AKP belediyesinin hizmet diye sunduğu  3- 5 bina ile İlçenin problemleri maalesef  çözülmüyor.   Çat bitmiş, Yollar bozuk,  esnaf kan ağlıyor.  ilçe köye döndü.  3 tane resim paylaşmayla meselelerin çözdüğünü zannediyorsanız yanılıyorsunuz ..
Çat da neden hiç birinizin evi yok ? Neden Erzurum'da yaşamak istiyorsunuz  ..
Memur kaçıyor. Boynuna kravat  takıp biran önce kaçalım , diyor.  Yazık  ilçe kaderine terk edilmiş ..
Yapamıyorsanız makamları işgal etmeyin.  Makamları hizmet ehli insanlara bırakın.
Biz Cep doldurma değil .. Gönül  doldurma peşindeyiz .
Milletvekilleri Çat'a  hangi yüzle gelecek, Bu halk sizin çobanınız değil ..